Pena za dezinfekciju vimena pre muže 20kg

5.900 RSD

Pena za dezinfekciju pre muže 20kg: Tečni biocidni proizvod za dezinfekciju i suvo pranje vimena pre muže. Može se primenjivati kod krava, koza i ovaca.

Opis

Pena za dezinfekciju vimena pre muže 20kg: Tečni biocidni proizvod za dezinfekciju i suvo pranje vimena pre muže. Može se primenjivati kod krava, koza i ovaca.

Pena za dezinfekciju vimena pre muže se primenjuje nerazblažena. Koristi se uz pomoć čaša koje generišu penu, koja se zatim nanosi na svaku četvrt vimena. Nakon 2 minuta, pena se ukloni ubrusom (papirnim ili tekstilnim) zajedno sa svim nečistoćama. Kada je vime tako oprano i obrisano, zatim postavljate muzni aparat. Ukoliko u čaši primetite nečistoće, najbolje je prosuti tečnost, čašu detaljno oprati, a zatim sipati novu tečnost.

Pranje vimena pre muže je neophodno, ali i korisno, jer se na ovaj način uklanjaju sve nečistoće koje su se našle na koži vimena i mogu delovati negativno na mleko tokom muže. Mlečna kiselina, kao glavni aktivni sastojak ovog sredstva, smanjuje broj mikroorganizama zahvaljujući niskoj pH vrednosti u aktivnoj peni. Ona isto pomaže u uklanjanju mrtvih ćelija kože i potpomaže rast novih ćelija. Nakon primene, koža ostaje mekana i vlažna. Za bolju negu kože vimena, preporučujemo i korišćenje neke od krema specijalno napravljenih za negu vimena, kao što su eutergel,caremint ili kerbamint krema. Kreme je najbolje utrljati blagom masažom vimena.Time se svakako podstiče i dodatna laktacija.

Upozorenje: Ovo sredstvo može delovati negativno na oči i zato treba koristiti zaštitne naočare ako postoji mogućnost prskanja! Ako dospe u oko, detaljno isprati vodom. Ukoliko progutate, piti dosta vode. U oba slučaja, obratiti se i lekaru po potrebi. Sredstvo za dezinfekciju skladištiti u prostoriji na temperaturama od 5-30 stepeni Celzijusa.

Pakovanje: balon od 20kg. Nakon detaljnog pranja, balon se može koristiti ponovo.

U ponudi imamo i tekstilne ubruse, kao i sredstva za dezinfekciju posle muže- na bazi joda: pakovanje od 5kg ili od 10kg, kao i na bazi mlečne kiseline- pakovanje od 5kg ili od 10kg.

Proizvodi Impuls Hemija

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pena za dezinfekciju vimena pre muže 20kg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button