CareMINT 1000ml krema za vime

2.600 RSD

CareMINT 1000ml krema za vime sadrži ulje nane koje izaziva efekat hlađenja te poboljšava cirkulaciju krvi..

Категорије: , Ознаке: ,

Опис

CareMINT 1000ml krema za vime: krema za negu vimena kod životinja. Štiti i neguje vime. Pomaže brzo zarastanje površinskih rana.

CareMINT sadrži ulje nane koje izaziva efekat hlađenja te poboljšava cirkulaciju krvi. Ima jedinstvenu formula zahvaljujući dodatku čajevca i cveta nevena. Sinergetski efekat svih sastojaka doprinosi boljoj nezi vimena. Svakodnevna upotreba dovodi do otpornosti površinskog tkiva. Ujedno se koristi za negu vimena kod krava, ovaca i koza.

Način korišćenja: Odmah nakon muže nanesite oko 10ml kreme (količina jedne kafene kašikice) na vime i sise, i dobro utrljajte kružnim pokretima. Blago masirajte vime prilikom utrljavanja. Zatim izmuzite ako se dodatno skupilo u vimenu. Ukoliko postoji aktivna upala vimena ili je životinja na granici da dobije mastitis- preporučuje se korišćenje 3 puta dnevno ali samo u roku od 3 dana. Inače se preporučuje korišćenje jednom dnevno.

Poredr pakovanja careMINT 1000ml krema za vime,  u ponudi imamo i druge kreme za negu vimena, kao  što su eutergel 1000ml ili eutra mast za negu vimena 250ml ( mast bez dodatnih boja, parfema i konzervansa).

Svakako kao dodatnu sigurnost da će mlečni kanal biti zatvoren za ulazak bakterija, koristite neko od sredstava za dezinfekciju posle muže. U ponudi imamo sredstva na bazi joda- dostupno u pakovanjima od 5kg, kao i od 10kg. U ponudi se nalaze i sredstva na bazi mlečne kiseline- takođe u pakovanjima od 5kg ili od 10kg. Ova sredstva se koriste za dezinfekciju i negu papila vimena posle muže. Nakon muže, kanali u vimenu ostaju prošireni neko vreme. Kao takvi, podložni su za zadržavanje mikroorganizama, koji sa sledećom mužom dospeju u mleko. Kako biste to sprečili, potrebno je da koristite biocid koji će ukloniti mikroorganizme, a humektanti u sredstvu će pozitivno uticati na negu i vlažnost kože vimena.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „CareMINT 1000ml krema za vime“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button