Jod za dezinfekciju vimena posle muže 10kg

4.500 RSD

Jod za dezinfekciju vimena posle muže 10kg: Tečni biocidni proizvod za dezinfekciju i negu vimena posle muže. Može se primenjivati kod krava, ovaca i koza.

Категорије: , , Ознаке: , ,

Опис

Jod za dezinfekciju vimena posle muže 10kg: Tečni biocidni proizvod za dezinfekciju i negu vimena posle muže. Može se primenjivati kod krava, ovaca i koza.

Sredstvo se koristi nerazblaženo. Ima tamno braon boju. Primenjuje se uz pomoć odgovarajućih čaša za potapanje vimena. Nakon što završite sa mužom, svaku sisu potopite najmanje 2 cm u jod. Koža ostaje presvučena zaštitnim filmom koji ima zaštitno dejstvo. Uništava mikroorganizme koji tu dospeju, i zatvara muzni kanal do sledeće muže. Na ovaj način vršite prevenciju od nastanka mastitisa. Prilikom nanošenja paziti da u sadržaj čaše ne dopadnu nečistoće. Ukoliko primetite, najbolje je čašu isprazniti, dobro oprati, a zatim ponovo nasuti tečnost. Najlakša je primena čaša sa nepovratnim mehanizmom, kako biste bili sigurni da je jod čist.

Pred sledeću mužu, višak joda koji se zadržao se opere i ukloni koristeći penu za pranje vimena. Ako vime ima prethodne rane, najbolje koristiti zaštitne kreme- predlažemo eutergel,  i zalečiti ih, pa tek onda koristit jod za dezinfekciju.

Jod se koristi za dezinfekciju i negu papila vimena posle muže. Nakon muže, kanali u vimenu ostaju prošireni neko vreme. Kao takvi, podložni su za zadržavanje mikroorganizama, koji sa sledećom mužom dospeju u mleko. Kako biste to sprečili, potrebno je da koristite biocid koji će ukloniti mikroorganizme, a humektanti u sredstvu će pozitivno uticati na negu i vlažnost kože vimena.

Upozorenje: Ovo sredstvo može oštetiti oko i stoga treba koristiti zaštitne naočare. Ukoliko sredstvo dospe u oči, detaljno ih isprati pod mlazom vode. Ako se proguta piti dosta vode. U oba slučaja, obratiti se lekaru po potrebi. Sredstvo skladištiti u prostoriji na temperaturama od 5-40 stepeni Celzijusovih.

Pakovanje: balon od 10kg. Nakon korišćenja detaljno oprati vodom, i balon se može ponovo koristiti.

U ponudi imamo i sredstvo za dezinfekciju vimena posle muže na bazi mlečne kiseline. 

Proizvodi Impuls Hemija.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Jod za dezinfekciju vimena posle muže 10kg“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button