Nepovratna posuda za dipovanje

500 RSD

Nepovratna posuda za dipovanje.  Higijenska, praktična i bezbedna, posuda koja rastvor za dezinfekciju vimena.

Категорије: , Ознаке: , , ,

Опис

Nepovratna posuda za dipovanje:  Higijenska, praktična i bezbedna. Plastična posuda koja rastvor za dezinfekciju vimena izbacuje u spoljašnju čašu i ne vraća ga u plastični sud.

Nepovratna posuda za dipovanje se koristi pri dezinfekciji nakon muže. Ona pomaže da se dezificijens nanese na vime. Nema povratni mehanizam tako da se sredstvo ne vraća u kanister. Time se sprečava eventualno zasićenje rastvora bakterijama i onemogućava prenošenje mikroorganizama sa jedne životinje na drugu. Kapacitet plastičnog rezervoara je 300 ml, a spoljašnje čaše oko 30 ml.

Dezinfekcija vimena je izuzetno važna za zdravlje životinje. Možete koristiti sredstva na bazi joda- manje ili veće pakovanje u zavisnosti od toga koliko životinja imate. Takođe, i sredstva na bazi mlečne kiseline imamo u manjem ili većem pakovanju. Nakon muže, kanali u vimenu ostaju prošireni neko vreme. Kao takvi, podložni su za zadržavanje mikroorganizama, koji sa sledećom mužom dospeju u mleko. Kako biste to sprečili, potrebno je da koristite biocid koji će ukloniti mikroorganizme, a humektanti u sredstvu će pozitivno uticati na negu i vlažnost kože vimena.

U ponudi imamo i sredtva za dezinfekciju vimena pre muže. To sredstvo je penušavo i nakon delovanja od minut, dva treba ga ukloniti ubrusom. Najbolje je koristiti tekstilne ubruse, koji se mogu otkuvati i ponovo koristiti. Na taj način se pokupe sve prljavštine, ali i ostatak dezificijensa od prethodne muže. Obratite pažnju- za ta sredstva se koristi drugačija posuda. Mora biti posuda sa mrežicom koja bi ostvarila da se napravi pena.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Nepovratna posuda za dipovanje“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button