Pena za dezinfekciju pre muže 10kg

3.300 RSD

Pena za dezinfekciju pre muže 10kg: Tečni biocidni proizvod za dezinfekciju i suvo pranje vimena pre muže. Može se primenjivati kod krava, koza i ovaca.

Опис

Pena za dezinfekciju pre muže 10kg: Tečni biocidni proizvod za dezinfekciju i suvo pranje vimena pre muže. Može se primenjivati kod krava, koza i ovaca.

Pena za dezinfekciju pre muže se primenjuje nerazblažena. Koristi se uz pomoć čaša koje generišu penu, koja se zatim nanosi na svaku četvrt vimena. Nakon 2 minuta, pena se ukloni ubrusom (papirnim ili tekstilnim) zajedno sa svim nečistoćama. Kada je vime tako oprano i obrisano, zatim postavljate muzni aparat. Ukoliko u čaši primetite nečistoće, najbolje je prosuti tečnost, čašu detaljno oprati, a zatim sipati novu tečnost.

Pranje vimena pre muže je neophodno, ali i korisno, jer se na ovaj način uklanjaju sve nečistoće koje su se našle na koži vimena i mogu delovati negativno na mleko tokom muže. Mlečna kiselina, kao glavni aktivni sastojak ovog sredstva, smanjuje broj mikroorganizama zahvaljujući niskoj pH vrednosti u aktivnoj peni. Ona isto pomaže u uklanjanju mrtvih ćelija kože i potpomaže rast novih ćelija. Nakon primene, koža ostaje mekana i vlažna.

Upozorenje: Ovo sredstvo može delovati negativno na oči i zato treba koristiti zaštitne naočare ako postoji mogućnost prskanja! Ako dospe u oko, detaljno isprati vodom. Ukoliko progutate, piti dosta vode. U oba slučaja, obratiti se i lekaru po potrebi. Sredstvo za dezinfekciju skladištiti u prostoriji na temperaturama od 5-30 stepeni Celzijusa.

Pakovanje: balon od 10kg. Nakon detaljnog pranja, balon se može koristiti ponovo. U ponudi imamo i penu u većem pakovanju od 20kg.

U ponudi imamo i tekstilne ubruse, kao i sredstva za dezinfekciju posle muže- na bazi joda ili na bazi mlečne kiseline.

Proizvodi Impuls Hemija

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Pena za dezinfekciju pre muže 10kg“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button