Tekstilni ubrusi za vime 34x37cm

2.300 RSD

Tekstilni ubrusi za vime 34x37cm

Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

Tekstilni ubrusi za vime 34x37cm: 50komada u pakovanju. Prave se od netkanog materijala. Koriste se za čišćenje vimena. Mogu se prati u mašini i iskuvavati na 95 stepeni Celzijusa.

Dezinfekcija vimena je veoma bitna zbog zdravlja životinje. Ukoliko se pridržavate nekih osnovnih smernica, svakako ćete imati manje poseta veterinara, kao i muke sa mastitisom. Pre muže, neophodno je dobro obrisati vime zbog nečistoća. One mogu zagaditi mleko. Najčešće se pre muže upotrebljava pena za dezinfekciju vimena. Ona se nanosi pomoću specijalne čaše koja pomaže pravljenje pene. Tekstilni ubrusi za vime 34x37cm su zgodni da se pokupi pena sa vimena. Takođe, ukoliko držite koze ili ovce, možete iseći ubrus u manje dimenzije da Vam bude lakše za rad. Nakon korišćenja, lako otkuvate ubruse, i spremni su ponovo za rad.

U ponudi imamo i Kerbl vlažne maramice. One su natopljene biocidnim sredstvom koji pomaže da se uklone nečistoće sa vimena. Nešto su prostije za korišćenje, ali napominjemo da se jedna maramica koristi za samo jednu životinju.

Pored dezinfekcije pre muže, obratite pažnju na dezinfekciju nakon muže. Muzni kanali ostaju otvoreni nakon muže, te je neophodno da se postarate da bakterije ne dospeju u njih. U ponudi imamo sredstva na bazi joda, kao i sredstva na bazi mlečne kiseline.

Proizvođač Kerbl Nemačka.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tekstilni ubrusi za vime 34x37cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button