Eutergel za negu vimena 1000ml

1.900 RSD

Eutergel za negu vimena 1000ml sadrži visoko kvalitetna esencijalna ulja koja pomažu očuvanju tkiva i kože vimena.

Категорије: , Ознаке: , , , ,

Опис

Eutergel za negu vimena 1000ml: gel za negu vimena kod životinja. Sadrži visoko kvalitetna esencijalna ulja koja pomažu očuvanju tkiva i kože vimena. Pomaže lakše izmuzavanje i povećava količinu izmuženog mleka.

Eutergel se koristi i kao preventiva. Redovnim korišćenjem povećava se prirodna otpornost vimena. Koristi se za negu vimena kod krava, ovaca i koza.

Način korišćenja: Odmah nakon muže nanesite mast na vime i sise, i dobro utrljajte kružnim pokretima. Blago masirajte vime prilikom utrljavanja. Trenutno vreme delovanja. Lako se opere sa ruku.

Pored pakovanja eutergel za negu vimena 1000ml, u ponudi imamo i druge kreme za negu vimena, kao  što su eutra mast za negu vimena 250ml ili caremint 1000ml (koji je na bazi lekovitih bilja- nevena, mente i ulja čajevca).

Nakon što ste koristili eutergel za negu vimena 1000ml, svakako kao dodatnu sigurnost da će mlečni kanal biti zatvoren za ulazak bakterija, koristite neko od sredstava za dezinfekciju posle muže. U ponudi imamo sredstva na bazi joda- dostupno u pakovanjima od 5kg, kao i od 10kg. U ponudi se nalaze i sredstva na bazi mlečne kiseline- takođe u pakovanjima od 5kg ili od 10kg. Ova sredstva se koriste za dezinfekciju i negu papila vimena posle muže. Nakon muže, kanali u vimenu ostaju prošireni neko vreme. Kao takvi, podložni su za zadržavanje mikroorganizama, koji sa sledećom mužom dospeju u mleko. Kako biste to sprečili, potrebno je da koristite biocid koji će ukloniti mikroorganizme, a humektanti u sredstvu će pozitivno uticati na negu i vlažnost kože vimena.

Proizvođač Kerbl Nemačka.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Eutergel za negu vimena 1000ml“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button