KerbaMINT 500ml krema za vime

2.150 RSD

KerbaMINT 500ml krema za vime. Koristi se za negu vimena. Izaziva efekat hlađenja koje ima umirujuće dejstvo na životinju.

Нема на залихама

Категорије: , Ознаке: , , ,

Опис

KerbaMINT 500ml krema za vime: sadrži ulje nane. Koristi se za negu vimena. Izaziva efekat hlađenja koje ima umirujuće dejstvo na životinju. Osigurava zdravo vime i vsoko kvalitetno mleko kad se redovno koristi. Dostupno pakovanje sa sistemom za kačenje- da uvek znate gde ste ostavili kremu.
Način upotrebe: nakon muže, oko 10ml preparata dobro umasirati po vimenu, a zatim izmusti vime kompletno. Ponavljati masažu 3 puta na dan po 2-3 dana. Dobro promućkati bocu pre upotrebe.
Ne skladištiti na temperaturama iznad 25 stepeni Celzijusa!

U ponudi imamo i eutergel od 1000 ml za negu vimena.

Nakon što ste koristili kerbaMINT 500ml krema za vime, svakako kao dodatnu sigurnost da će mlečni kanal biti zatvoren za ulazak bakterija, koristite neko od sredstava za dezinfekciju posle muže. U ponudi imamo sredstva na bazi joda- dostupno u pakovanjima od 5kg, kao i od 10kg. U ponudi se nalaze i sredstva na bazi mlečne kiseline- takođe u pakovanjima od 5kg ili od 10kg. Ova sredstva se koriste za dezinfekciju i negu papila vimena posle muže. Nakon muže, kanali u vimenu ostaju prošireni neko vreme. Kao takvi, podložni su za zadržavanje mikroorganizama, koji sa sledećom mužom dospeju u mleko. Kako biste to sprečili, potrebno je da koristite biocid koji će ukloniti mikroorganizme, a humektanti u sredstvu će pozitivno uticati na negu i vlažnost kože vimena.

Proizvođač Kerbl Nemačka.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „KerbaMINT 500ml krema za vime“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button