Držač za ovce i ovnove

11.700 RSD

Držač za ovce i ovnove: proizvod koji je napravljen da Vam olakša posao oko stada. Lako se postavlja, jak i dugotrajan. Podešavate ga na željenu visinu.

Опис

Držač za ovce i ovnove: proizvod koji je napravljen da Vam olakša posao oko stada. Lako se postavlja, jak i dugotrajan. Podešavate ga na željenu visinu.

Držač je napravljen od pocinkovanog metala. Sa zadnje strane ima dva nosača kojima se postavlja na pregradu, ogradu od obora ili gde god u štali da Vam je praktično. Ima posebno šipku koja se izvlači i na taj način podešavate visinu držača. Minimalna visina je 36cm. Na gornjem delu držača se nalazi ram (sa jakim belim upletenim kanapom) u koji fiksirate glavu ovce/ovna.

Držač za ovce i ovnove se najviše koristi prilikom ozbiljnijih poslova, kao što su šišanje (u ponudi imamo mašine za šišanje ovaca), sređivanje papaka (u ponudi imamo noževe za čišćenje papaka, makaze za papke, tar pasta, plavi sprej), davanje lekova ili tetoviranje. Ukoliko ste rešili sami da šišate ovce, a niste najvičniji poslu, najbolje bi bilo fiksirati ovcu da ne pravi nagle pokrete. Na taj način smanjujete rizik da ćete povrediti životinju prilikom rada.

Ovaj držač Vam može pomoći i u vreme jagnjenja. Ukoliko dođe do prolapsa materice, možete lakše postaviti pojas za prolaps ovci ako je mirna. Kad je neophodno izvršiti identifikaciju i markiranje, takođe držač može biti Vaš pomoćnik.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Držač za ovce i ovnove“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button