Plavi sprej protiv bakterija

1.300 RSD

Plavi sprej protiv bakterija: Sredstvo za dezinfekciju plave boje za veterinarske površine i instrumente

Opis

Plavi sprej protiv bakterija: Sredstvo za dezinfekciju plave boje. Efikasan protiv bakterija, virusa i patogena mikoza kod otvorenih rana, nastalih prilikom kastracije ili povrede.

Preporučuje se i za zaštitu i negu osetljivih delova kao što su opterećeni delovi kože oko zglobova, kao i negu papaka i kopita. Ovaj sprej poboljšava vlažnost kože. Samim tim, prskanjem po ožiljcima omogućava se veća vlažnost rane čime dolazi do bržeg rasta nove kože i bržeg zarastanja. Umanjuje osećaj svraba, te su životinje mirnije i manje se češu.

Plavi sprej protiv bakterija ne sadrži antibiotike! Sadrži pantenol koji je izuzetno uspešan u nezi kože, kao i prirodni sastojak ulja origana.

Uputstvo za upotrebu: Dobro promućkati bocu pre upotrebe. Očistite ranu i kožu detaljno i naprskati sprej dva do tri puta na dan, sa udaljenosti od 20-30 cm.

Poseduje široki spektar delovanja i ima dugotrajan efekat.

Upozorenje: Boca punjena pod pritiskom. Držati u slabo osvetljenim prostorijama. Držati podalje od dece. Ne prskati blizu otvorenog plamena. Koristiti napolju ili u dobro provetrenoj prostoriji. Preporučuje se korišćenje zaštitnih rukavica i naočara prilikom korišćenja.

Kerbl Nemačka

U ponudi imamo plavi sprej protiv bakterija u većem pakovanju od 400ml. Ovaj sprej se često koristi nakon kastriranja. U ponudi imamo emaskulator za kastraciju, kao i skalpel noževe i drške za skalpel.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Plavi sprej protiv bakterija“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button