Plavi sprej protiv bakterija

1.300 RSD

Plavi sprej protiv bakterija: Sredstvo za dezinfekciju plave boje za veterinarske površine i instrumente

Категорије: , , , Ознаке: ,

Опис

Plavi sprej protiv bakterija: Sredstvo za dezinfekciju plave boje. Efikasan za zaštitu protiv bakterija i virusa kod otvorenih rana, nastalih prilikom kastracije ili povrede. Ukoliko odmah nanesete sprej na ranu, stvoriće zaštitni film i ništa spolja neće prodreti u ranu.

Preporučuje se i za zaštitu i negu osetljivih delova kao što su opterećeni delovi kože oko zglobova, kao i negu papaka i kopita. Ovaj sprej poboljšava vlažnost kože. Samim tim, prskanjem po ožiljcima omogućava se veća vlažnost rane čime dolazi do bržeg rasta nove kože i bržeg zarastanja. Umanjuje osećaj svraba, te su životinje mirnije i manje se češu.

Plavi sprej protiv bakterija ne sadrži antibiotike! Sadrži pantenol koji je izuzetno uspešan u nezi kože, kao i prirodni sastojak ulja origana.

Uputstvo za upotrebu: Dobro promućkati bocu pre upotrebe. Očistite ranu i kožu detaljno i naprskati sprej dva do tri puta na dan, sa udaljenosti od 20-30 cm.

Upozorenje: Boca punjena pod pritiskom. Držati u slabo osvetljenim prostorijama. Držati podalje od dece. Ne prskati blizu otvorenog plamena. Koristiti napolju ili u dobro provetrenoj prostoriji. Preporučuje se korišćenje zaštitnih rukavica i naočara prilikom korišćenja.

Kerbl Nemačka

U ponudi imamo plavi sprej protiv bakterija u većem pakovanju od 400ml. Ovaj sprej se često koristi nakon kastriranja. U ponudi imamo emaskulator za kastraciju, kao i skalpel noževe i drške za skalpel.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Plavi sprej protiv bakterija“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button