Skalpel nož No22

25 RSD

Skalpel nož No22: skalpel noževi, veličina sečiva 22. Svaki nož je sterilisan, pakovan zasebno. Pakovanje 100 komada, prodaju se na komad.

Опис

Skalpel nož No22: skalpel noževi, veličina sečiva 22. Svaki nož je sterilisan, pakovan zasebno. Pakovanje 100 komada, prodaju se na komad.

Skalpel nož No22 se koristi prilikom kastracije prasadi. Na našim prostorima je još uvek rasprostranjeno da se muška prasad kastriraju u prvim danima života. Sa ekonomske tačke gledišta, ima opravdanja kastrirati ih treći dan po rođenju kad im se seku zubi i daje inekcija gvožđa. Odmah rešite tri posla odjednom.

U Evropi postoji trend da se vrši kasnija kastracija, kada prasad dostigne težinu do 60-70kg. Prednost kasne kastracije je ta da prasad brže napreduje, troši manje hrane za rast, i ima veći procenat mesa nego slanine. Međutim, uvek postoji rizik od komplikacija kada se vrši kasnija kastracija. Treba povećano paziti na higijenske uslove. Morate stalno stavljati čistu slamu kao prostirku i motriti na ranu.

U ponudi imamo i dršku za skalpel nož No22. Prilikom kastracija obavezno preporučujemo korišćenje spreja za dezinfekciju i zaštitu rane. Obavezno obratite pažnju da sprej ne sadrži antibiotike. U ponudi imamo plavi sprej u manjem pakovanju od 200ml i u većem pakovanju od 400ml.

Ako se odlučite za kastraciju u prvim danima, u ponudi imamo i stalak za kastraciju koji će Vam olakšati posao.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Skalpel nož No22“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button