Sprej za dezinfekciju rana UKAL

1.500 RSD

Sprej za dezinfekciju rana UKAL: Sredstvo za dezinfekciju ljubičaste boje. Ima antiseptičko dejstvo i kao bakteriocid deluje u roku od 30 minuta na stafilokoke, enterokoke i proteus vulgaris. Pakovanje od 500ml.

Нема на залихама

Опис

Sprej za dezinfekciju rana UKAL: Sredstvo za dezinfekciju ljubičaste boje. Ostavlja jasan trag pa znate da li ste tretirali ranu u potpunosti. Efikasan protiv bakterija i virusa kod otvorenih rana, nastalih prilikom kastracije ili povrede. Ima antiseptičko dejstvo i kao bakteriocid deluje u roku od 30 minuta na stafilokoke, enterokoke i proteus vulgaris. Pakovanje od 500ml.

Preporučuje se i za zaštitu i negu osetljivih delova kao što su opterećeni delovi kože oko zglobova, kao i negu papaka i kopita. Ovaj sprej poboljšava vlažnost kože. Samim tim, prskanjem po ožiljcima omogućava se veća vlažnost rane čime dolazi do bržeg rasta nove kože i bržeg zarastanja. Umanjuje osećaj svraba, te su životinje mirnije i manje se češu.

Sprej za dezinfekciju rana UKAL se može koristiti kod svih farmskih životinja, kao što su konji, goveda, svinje, ovce..

Uputstvo za upotrebu: Dobro promućkati bocu pre upotrebe. Očistite ranu i kožu detaljno i naprskati sprej dva do tri puta na dan, sa udaljenosti od 20-30 cm.

Poseduje široki spektar delovanja i ima dugotrajan efekat.

Upozorenje: Boca punjena pod pritiskom. Držati u slabo osvetljenim prostorijama. Držati podalje od dece. Ne prskati blizu otvorenog plamena. Koristiti napolju ili u dobro provetrenoj prostoriji. Preporučuje se korišćenje zaštitnih rukavica i naočara prilikom korišćenja.

U ponudi imamo i plavi sprej u manjem pakovanju od 200ml.Ovaj sprej se često koristi nakon kastriranja. U ponudi imamo i drške skalpera, skalper noževe, kao i držač-stalak za kastraciju.

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sprej za dezinfekciju rana UKAL“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button