Privremene markice za jagnjad i prasad 100 komada

980 RSD

Privremene markice za jagnjad i prasad: markice numerisane od 1-100.

Opis

Privremene markice za jagnjad i prasad: Ušne markice namenjene za obeležavanje jagnjadi, jaradi i prasadi. Pakovanje od 100 komada- markice već numerisane od 1-100. Dostupno u žutoj, zelenoj, plavoj i crvenoj boji. Markice se nameštaju pomoću aplikatora privremenih markica (bez igle).

Markice služe za internu identifikaciju životinja. Obeležavanje životinja se preporučuje iz više razloga. Time olakšavate sebi praćenje ukupnog broja životinja na gazdinstvu. Lakše je upisati i pratiti okot životinje, te pratiti ako ima rizik od naslednih bolesti. Vođenjem dokumentacije po oznaci pratite ceo životni vek grla. Aplikator privremenih markica Vam je neophodan kako biste odmah po jagnjenju/jarenju/prašenju mogli obeležiti i upisati životinje.

Privremene markice za jagnjad i prasad se prodaju numerisane i u različitim bojama. Ako Vam je lakše, možete kombinovati po bojama da pratite krvne linije. Svakako preporučujemo da napravite svoj sistem obeležavanja.

U ponudi imamo više vrsta klešta za privremene ušne markice- imamo klešta proizvođača Ukal Francuska i klešta proizvođača Kerbl Nemačka. Možemo da Vam ponudimo i privremene markice za obeležavanje, koje se postavljaju sa kleštima sa iglom.  Kasnije uz pomoć njih možete postaviti veterinarsku- trajnu ušnu markicu.

Ukoliko Vam treba lakše obeležavanje tokom vakcinacija i pregleda, u ponudi imamo sprejeve za obeležavanje, kao i krede u raznim bojama.

Brand

Ukal

Dodatne informacije

Dostupne boje

, , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Privremene markice za jagnjad i prasad 100 komada“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button