Privremene markice za jagnjad i prasad 100 komada

1.100 RSD

Privremene markice za jagnjad i prasad: markice numerisane od 1-100.

Шифра производа: - Категорије: , , , Ознаке: , , , , ,

Опис

Privremene markice za jagnjad i prasad: Ušne markice namenjene za obeležavanje jagnjadi, jaradi i prasadi. Pakovanje od 100 komada- markice već numerisane od 1-100. Dostupno u žutoj, zelenoj, plavoj i crvenoj boji. Markice se nameštaju pomoću aplikatora privremenih markica (bez igle).

Markice služe za internu identifikaciju životinja. Obeležavanje životinja se preporučuje iz više razloga. Time olakšavate sebi praćenje ukupnog broja životinja na gazdinstvu. Lakše je upisati i pratiti okot životinje, te pratiti ako ima rizik od naslednih bolesti. Vođenjem dokumentacije po oznaci pratite ceo životni vek grla. Aplikator privremenih markica Vam je neophodan kako biste odmah po jagnjenju/jarenju/prašenju mogli obeležiti i upisati životinje. Ako Vam je lakše, možete kombinovati po bojama da pratite krvne linije. Svakako preporučujemo da napravite svoj sistem obeležavanja.

Privremene markice za jagnjad i prasad se prodaju numerisane i u različitim bojama. Dostupna su i pakovanja koja su numerisana od 101-200.

U ponudi imamo više vrsta klešta za privremene ušne markice- imamo klešta proizvođača Ukal Francuska i klešta proizvođača Kerbl Nemačka. Možemo da Vam ponudimo i privremene markice za obeležavanje, koje se postavljaju sa kleštima sa iglom.  Kasnije uz pomoć njih možete postaviti veterinarsku- trajnu ušnu markicu.

Ukoliko Vam treba lakše obeležavanje tokom vakcinacija i pregleda, u ponudi imamo sprejeve za obeležavanje, kao i krede u raznim bojama.

Додатне информације

Dostupne boje

, , ,

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Privremene markice za jagnjad i prasad 100 komada“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button