Klešta za ušne markice UKALTAG

1.750 RSD

Klešta za ušne markice UKALTAG: klešta namenjena za postavljanje privremenih markica, bez igle, napravljena od aluminijuma

Опис

Klešta za ušne markice UKALTAG: Klešta koja se koriste za postavljanje privremenih markica (ukaltag i twintag). Klešta su bez igle. Napravljena su od aluminijuma. Plave su boje.

Markice služe za internu identifikaciju životinja. Obeležavanje životinja se preporučuje iz više razloga. Time olakšavate sebi praćenje ukupnog broja životinja na gazdinstvu. Lakše je upisati i pratiti okot životinje, te pratiti ako ima rizik od naslednih bolesti. Vođenjem dokumentacije po oznaci pratite ceo životni vek grla. Kako biste odmah po jagnjenju/jarenju/prašenju mogli obeležiti i upisati životinje, neophodno je da nabavite i klešta.

Ušne markice za obeležavanje se prodaju numerisane i u različitim bojama. Ako Vam je lakše, možete kombinovati po bojama da pratite krvne linije. Svakako preporučujemo da napravite svoj sistem obeležavanja. U napomeni prilikom poručivanja, možete naznačiti koju boju želite da pošaljemo.

Klešta za ušne markice UKALTAG odgovaraju za postavljanje privremenih ukal markica- numerisane od 1-100 i numerisane od 101-200. Možemo da Vam ponudimo i privremene markice koje se postavljaju sa kleštima sa iglom. Te markice su i malo veće, pa se bolje vide i brojevi na njima. Klešta imamo lagana aluminijumska, kao i klešta proizvođača Kerbla.

Ukoliko Vam treba lakše obeležavanje tokom vakcinacija i pregleda, u ponudi imamo sprejeve za obeležavanje, kao i krede u raznim bojama.

Proizvodi Ukal Francuska

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Klešta za ušne markice UKALTAG“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button