Klešta za trajne ušne markice

(4 рецензије корисника)

2.300 RSD

Klešta za trajne ušne markice: klešta za postavljanje trajnih ušnih markica napravljena od aluminijuma. Klešta su crvene boje. Uz klešta dolazi i rezervna igla.

Опис

Klešta za trajne ušne markice: klešta za postavljanje trajnih ušnih markica napravljena od aluminijuma. Klešta su crvene boje. Uz klešta dolazi i rezervna igla.

Klešta dolaze u svojoj ambalaži gde se nalazi i rezervna igla kao i kratko uputstvo na engleskom jeziku. Svakako opis možete pogledati i na videu koji se nalazi na našem YouTube kanalu- https://www.youtube.com/watch?v=3jyAy7hiw-M

Obeležavanje životinja se preporučuje iz više razloga. Time olakšavate sebi praćenje ukupnog broja životinja na gazdinstvu. Lakše je upisati i pratiti okot životinje, te pratiti ako ima rizik od naslednih bolesti. Vođenjem dokumentacije po oznaci pratite ceo životni vek grla. Aplikator markica Vam je neophodan kako biste odmah po jagnjenju/jarenju/prašenju mogli obeležiti i upisati životinje.

Privremene markice se prodaju numerisane i u različitim bojama. Ako Vam je lakše, možete kombinovati po bojama da pratite krvne linije. Svakako preporučujemo da napravite svoj sistem obeležavanja. Možemo da Vam ponudimo i privremene markice za obeležavanje.One se postavljaju sa ovim kleštima. Svakako kasnije možete postaviti njima i trajnu ušnu markicu. U ponudi imamo i profesionalna veterinarska klešta proizvođača Kerbl Nemačka. Ukoliko Vam treba lakše obeležavanje tokom vakcinacija i pregleda, u ponudi imamo sprejeve za obeležavanje, kao i krede u raznim bojama.

Ova klešta su dobrog kvaliteta. Velika su pomoć u vođenju gazdinstva. Rezervne igle uvek imamo na stanju.

 

4 рецензије за Klešta za trajne ušne markice

 1. Ivan

  Da li je ovaj aplikator kompatibilan sa ušnim markicama allflex,odnosno da li je rupica za ženski dio markice dovoljno velika da se mogu staviti allflex ušne markice koje su prečnika nekih 7 -8mm. Hvala.

  • admin

   Poštovani uz ova klešta dobijate rezervnu iglu koja odgovara za aliflex ušne markice i ostale veterinarske markice. Srdačan pozdrav

 2. Ivan

  Svaka čast ,najbolji aplikator na tržištu odnos cena kvalitet. Svakom ga preporučujem.

 3. Zlatko

  Da li mogu da se naruce samo igle za ova kljesta? Ili da li imate vise debljina ovih igala? Hvala koristim ved par godina ova kljesta od vas kupljena

  • admin

   poštovanje, imamo posebno igle za ova klešta. javite se našim kolegama radnim danom od 09-18 časova pa će Vas upisati i poslati ili možete online poručiti.

 4. Krsta

  Mogu li da skinem markicu ovim kleštima

  • admin

   poštovani, sa ovim kleštima se samo mogu postaviti markice. srdačan pozdrav

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button