Klešta za trajne ušne markice

RSD 2,300.00

Klešta za trajne ušne markice: klešta za postavljanje trajnih ušnih markica napravljena od aluminijuma. Klešta su crvene boje. Uz klešta dolazi i rezervna igla.

Opis

Klešta za trajne ušne markice: klešta za postavljanje trajnih ušnih markica napravljena od aluminijuma. Klešta su crvene boje. Uz klešta dolazi i rezervna igla.

Klešta za trajne ušne markice na sebi imaju iglu koja odgovara ušnim markicama za ovce. Ukoliko Vam treba za svinje ili goveda stavite napomenu i zamenićemo odgovarajuću rezervnu iglu.

Obeležavanje životinja se preporučuje iz više razloga. Time olakšavate sebi praćenje ukupnog broja životinja na gazdinstvu. Lakše je upisati i pratiti okot životinje, te pratiti ako ima rizik od naslednih bolesti. Vođenjem dokumentacije po oznaci pratite ceo životni vek grla. Aplikator privremenih markica Vam je neophodan kako biste odmah po jagnjenju/jarenju/prašenju mogli obeležiti i upisati životinje.

Privremene markice se prodaju numerisane i u različitim bojama. Ako Vam je lakše, možete kombinovati po bojama da pratite krvne linije. Svakako preporučujemo da napravite svoj sistem obeležavanja. Možemo da Vam ponudimo i privremene markice za obeležavanje.One se postavljaju sa ovim kleštima. Svakako kasnije možete postaviti njima i trajnu ušnu markicu. U ponudi imamo i profesionalna veterinarska klešta proizvođača Kerbl Nemačka. Ukoliko Vam treba lakše obeležavanje tokom vakcinacija i pregleda, u ponudi imamo sprejeve za obeležavanje, kao i krede u raznim bojama.

Ova klešta su dobrog kvaliteta. Velika su pomoć u vođenju gazdinstva. Rezervne igle uvek imamo na stanju.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Klešta za trajne ušne markice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button