Klešta za trajne ušne markice

(2 recenzije korisnika)

2.300 RSD

Klešta za trajne ušne markice: klešta za postavljanje trajnih ušnih markica napravljena od aluminijuma. Klešta su crvene boje. Uz klešta dolazi i rezervna igla.

Opis

Klešta za trajne ušne markice: klešta za postavljanje trajnih ušnih markica napravljena od aluminijuma. Klešta su crvene boje. Uz klešta dolazi i rezervna igla.

Klešta dolaze u svojoj ambalaži gde se nalazi i rezervna igla kao i kratko uputstvo na engleskom jeziku. Svakako opis možete pogledati i na videu koji se nalazi na našem YouTube kanalu- https://www.youtube.com/watch?v=3jyAy7hiw-M

Obeležavanje životinja se preporučuje iz više razloga. Time olakšavate sebi praćenje ukupnog broja životinja na gazdinstvu. Lakše je upisati i pratiti okot životinje, te pratiti ako ima rizik od naslednih bolesti. Vođenjem dokumentacije po oznaci pratite ceo životni vek grla. Aplikator markica Vam je neophodan kako biste odmah po jagnjenju/jarenju/prašenju mogli obeležiti i upisati životinje.

Privremene markice se prodaju numerisane i u različitim bojama. Ako Vam je lakše, možete kombinovati po bojama da pratite krvne linije. Svakako preporučujemo da napravite svoj sistem obeležavanja. Možemo da Vam ponudimo i privremene markice za obeležavanje.One se postavljaju sa ovim kleštima. Svakako kasnije možete postaviti njima i trajnu ušnu markicu. U ponudi imamo i profesionalna veterinarska klešta proizvođača Kerbl Nemačka. Ukoliko Vam treba lakše obeležavanje tokom vakcinacija i pregleda, u ponudi imamo sprejeve za obeležavanje, kao i krede u raznim bojama.

Ova klešta su dobrog kvaliteta. Velika su pomoć u vođenju gazdinstva. Rezervne igle uvek imamo na stanju.

 

2 recenzije za Klešta za trajne ušne markice

 1. Ivan

  Da li je ovaj aplikator kompatibilan sa ušnim markicama allflex,odnosno da li je rupica za ženski dio markice dovoljno velika da se mogu staviti allflex ušne markice koje su prečnika nekih 7 -8mm. Hvala.

  • admin

   Poštovani uz ova klešta dobijate rezervnu iglu koja odgovara za aliflex ušne markice i ostale veterinarske markice. Srdačan pozdrav

 2. Ivan

  Svaka čast ,najbolji aplikator na tržištu odnos cena kvalitet. Svakom ga preporučujem.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button