Ušne markice za obeležavanje 100 komada

1.100 RSD

Ušne markice namenjene za obeležavanje jagnjadi, jaradi i prasadi, dimenzija 50*18mm, pakovanje 100 komada

Шифра производа: - Категорије: , , Ознаке: , , , ,

Опис

Ušne markice za obeležavanje 100 komada: Ušne markice namenjene za obeležavanje jagnjadi, jaradi i prasadi. Pakovanje od 100 komada- markice već numerisane od 1-100, dimenzija 50*18mm. Dostupno u  zelenoj, plavo i narandžastoj boji. Markice se nameštaju pomoću klešta sa iglom (standardna veterinarska klešta).

Markice služe za internu identifikaciju životinja. Obeležavanje životinja se preporučuje iz više razloga. Time olakšavate sebi praćenje ukupnog broja životinja na gazdinstvu. Lakše je upisati i pratiti okot životinje, te pratiti ako ima rizik od naslednih bolesti. Vođenjem dokumentacije po oznaci pratite ceo životni vek grla. Kako biste odmah po jagnjenju/jarenju/prašenju mogli obeležiti i upisati životinje, neophodno je da nabavite i klešta.

Ušne markice za obeležavanje se prodaju numerisane i u različitim bojama. Ako Vam je lakše, možete kombinovati po bojama da pratite krvne linije. Svakako preporučujemo da napravite svoj sistem obeležavanja. U napomeni prilikom poručivanja, možete naznačiti koju boju želite da pošaljemo.

U ponudi imamo više vrsta klešta za ove ušne markice- imamo aluminijumska lagana klešta i klešta proizvođača Kerbl Nemačka. Možemo da Vam ponudimo i privremene markice za obeležavanje, koje se postavljaju sa kleštima bez igle. Njih isto imamo u ponudi dva modela- jedan je od proizvođača Ukal Francuska, a drugi proizvođača Kerbl Nemačka.

Ukoliko Vam treba lakše obeležavanje tokom vakcinacija i pregleda, u ponudi imamo sprejeve za obeležavanje, kao i krede u raznim bojama.

Додатне информације

Dostupne boje

, , ,

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Ušne markice za obeležavanje 100 komada“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button