Pojilica za ovce

2.200 RSD

Pojilica za ovce: Pojilica je gusana i crne je boje. Namenjene za ovce i koze. Veoma higijenske, lake za održavanje. Idealne za farmske uslove gde se drži mnogo grla zajedno, zbog brzog protoka vode.

Opis

Pojilica za ovce: Pojilica je gusana i crne je boje. Namenjene za ovce i koze. Veoma higijenske, lake za održavanje.

Idealne za farmske uslove gde se drži mnogo grla zajedno, zbog brzog protoka vode. Klik-klak ventil ima stepenasto podešavanje, za različite jačine protoka vode. Glava ventila je napravljena od bakra. Dimenzije pojilice su 17x 18x 8cm. Prednosti ove pojilice su mnoge: manje bacanje vode, manje trošenje energije, manje fizičkog napornog rada i manji investicioni troškovi.

Pošto su gusane pojilice, izuzetno su izdržljive i jake. Lako se čiste, te utičete na bolje higijenske uslove na farmi. Na pojilici imaju dva proreza omogućena za tiplovanje pojilice na zid.

Upotreba pojilica za ovce omogućava da štedite vreme i energiju za neke druge poslove na farmi. Na ovaj način trošite manje fizičkog napora vezanog za napajanje životinja. Životinje su komotnije, znaju da im je voda stalno dostupna. Što je najbitnije, nema načina da kvase okolo i prosipaju, čime se utiče na higijenu u objektu.

U ponudi imamo i rezervne ventile za ovu pojilicu. Tako da ukoliko dođe posle nekog vremena do kvara, ne morate menjati celu pojilicu, nego samo ventil. Takođe, u ponudi imamo i pojilice sa plovkom (metalne i plastične). U njima podešavate plovak da drži određeni nivo vode u pojilici.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pojilica za ovce“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button