Metalna pojilica sa plovkom

3.300 RSD

Metalna pojilica sa plovkom kapaciteta 2,5l. Dimenzija 25 x 25 x 12 cm

Нема на залихама

Категорије: , ,

Опис

Metalna pojilica sa plovkom: veoma izdržljiva pojilica. Dimenzija 25x25x12cm, kapaciteta 2,5 litara. Ima priključak za vodu od 1/2“. Može se namestiti i sa leve i sa desne strane ulaz.

Široko rasprostranjena, koristi se u svim gazdinstvima koja uzgajaju konje, goveda, ovce, koze ili prasad. U poslednje vreme, povećava se korišćenje i za pse, kako u kućnim uslovima, tako i na gazdinstvima.

Metalna pojilica ima plastičan plovak koji reguliše protok vode. Plovak je zaštićen poklopcem. Kako životinja otpije vodu, plovak se automatski aktivira i uvek se održava određeni nivo vode u pojilici. Na ovaj način imamo manje fizički napornog rada oko napajanja životinja. Metalna pojilica sa plovkom Vam štedi vreme i energiju ze neke druge poslove na farmi. Životinje su komotnije, znaju da im je voda uvek dostupna, a nemaju način da kvase i prosipaju, čime se utiče na higijenu u objektu.

Preporučujemo redovno pranje i održavanje sve opreme, pa tako i pojilica. Prilikom pranja, treba odvrnuti čep, ispustiti višak vode, zavrnuti dotok nove vode i sve detaljno oprati. Tako će se eventualne nečistoće i sitnija prljavština izbaciti i plovak će duže trajati. U ponudi imamo deterdžent za ručno pranje, koji se rastvara.u hladnoj ili toploj vodi. Efikasno skida masnoću, a ujedno i dezinfikuje. Može se koristiti i na opremi koja dolazi u kontakt sa hranom.

U ponudi imamo plastične pojilice sa plovkom, kao i rezervni plastični plovak.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Metalna pojilica sa plovkom“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button