Ventil za pojilicu

950 RSD

Ventil za pojilicu, veoma kvalitetan i osetljiv na dodir.

Нема на залихама

Категорије: ,

Опис

Ventil za pojilicu: rezervni ventil za gusanu pojilicu za ovce. Veoma kvalitetan i lako se aktivira blagim dodirom.

Ove gusane pojilice su idealne za farmske uslove gde se drži mnogo grla zajedno, zbog brzog protoka vode. Klik-klak ventil ima stepenasto podešavanje, za različite jačine protoka vode. Glava ventila je napravljena od bakra. Prednosti ove pojilice su mnoge: manje bacanje vode, manje trošenje energije, manje fizičkog napornog rada i manji investicioni troškovi.

Pošto su gusane pojilice, izuzetno su izdržljive i jake. Lako se čiste, te utičete na bolje higijenske uslove na farmi. Na pojilici imaju dva proreza omogućena za tiplovanje pojilice na zid.

Upotreba pojilica za ovce omogućava da štedite vreme i energiju za neke druge poslove na farmi. Na ovaj način trošite manje fizičkog napora vezanog za napajanje životinja. Životinje su komotnije, znaju da im je voda stalno dostupna. Što je najbitnije, nema načina da kvase okolo i prosipaju, čime se utiče na higijenu u objektu.

Ukoliko dođe posle nekog vremena do kvara, ne morate menjati celu pojilicu, nego samo ventil. Takođe, u ponudi imamo i pojilice sa plovkom- metalne pojilice ili plastične pojilice. U njima podešavate plovak da drži određeni nivo vode u pojilici. Bez obzira da li se odlučite na pojilicu sa ventilom ili pojilicu sa plovkom, svakako ćete sebi olakšati posao, a Vašim životinjama omogućiti stalan dotok čiste vode.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Ventil za pojilicu“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button