Plastična pojilica sa plovkom

2.400 RSD

Pojilica napravljena od tvrde plastike, tamno zelene boje. Pojilice su veoma izdržljive. Veličina 25x 25x 12cm.

Нема на залихама

Категорије: , , Ознака:

Опис

Plastična pojilica sa plovkom: Pojilica napravljena od tvrde plastike, tamno zelene boje. Veoma izdržljiva pojilica. Veličina oko 25x 25x 12cm.

Pojilica ima plastičan plovak, koji reguliše protok vode. Plovak je zaštićen poklopcem. Kako životinje piju, automatski se plovak aktivira i puni čistu vodu u pojilicu. Na dnu pojilice ima čep koji omogućava lakše čišćenje.

Plastična pojilica sa plovkom se preporučuje i za konje, goveda, ovce, koze, pa i kućne ljubimce- pse i mačke. Naš savet je da za nemirne životinje kao što su koze, omogućite zaštitu oko pojilice kako bi ipak trajala duže. Velika pomoć za farmere, da ne moraju da brinu kad je veći broj životinja na farmi, da uvek imaju čistu vodu ispred sebe. Na zadnjoj strani, imaju dva proreza omogućena za tiplovanje pojilice na zid.

Preporučujemo redovno pranje i održavanje sve opreme, pa tako i pojilica. Prilikom pranja, treba odvrnuti čep, ispustiti višak vode, zavrnuti dotok nove vode i sve detaljno oprati. Tako će se eventualne nečistoće i sitnija prljavština izbaciti i plovak će duže trajati. U ponudi imamo deterdžent za ručno pranje, koji se rastvara.u hladnoj ili toploj vodi. Efikasno skida masnoću, a ujedno i dezinfikuje. Može se koristiti i na opremi koja dolazi u kontakt sa hranom.

U ponudi imamo i metalnu pojilicu sa plovkom.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Plastična pojilica sa plovkom“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button