Akcija!

Eutra mast za negu vimena 250ml

590 RSD

Eutra mast za negu vimena 250ml: mast za negu vimena. Proveren švajcarski kvalitet i uloženo preko 125 godina iskustva u istraživanje higijene i nege muže. Štiti i neguje vime. Pomaže brže zarastanje površnskih rana.

Nema na zalihama

Opis

Eutra mast za negu vimena 250ml: mast za negu vimena kod životinja. Proveren švajcarski kvalitet i uloženo preko 125 godina iskustva u istraživanje higijene i nege muže. Štiti i neguje vime. Pomaže brže zarastanje površnskih rana.

Eutra mast se koristi i kao preventiva. Redovnim korišćenjem povećava se prirodna otpornost vimena. Koristi se za negu vimena kod krava, ovaca i koza. Ne sadrži dodatne parfeme, boje i konzervanse. Bez mirisa je i ukusa.

Način korišćenja: Odmah nakon muže nanesite mast na vime i sise, i dobro utrljajte kružnim pokretima. Blago masirajte vime prilikom utrljavanja.

Pored pakovanja eutra mast za negu vimena 250ml, u ponudi imamo i druge kreme za negu vimena, kao  što su eutergel 1000ml ili caremint 1000ml (koji je na bazi lekovitih bilja- nevena, mente i ulja čajevca).

Nakon što ste koristili eutra mast za vime, svakako kao dodatnu sigurnost da će mlečni kanal biti zatvoren za ulazak bakterija, koristite neko od sredstava za dezinfekciju posle muže. U ponudi imamo sredstva na bazi joda- dostupno u pakovanjima od 5kg, kao i od 10kg. U ponudi se nalaze i sredstva na bazi mlečne kiseline- takođe u pakovanjima od 5kg ili od 10kg. Ova sredstva se koriste za dezinfekciju i negu papila vimena posle muže. Nakon muže, kanali u vimenu ostaju prošireni neko vreme. Kao takvi, podložni su za zadržavanje mikroorganizama, koji sa sledećom mužom dospeju u mleko. Kako biste to sprečili, potrebno je da koristite biocid koji će ukloniti mikroorganizme, a humektanti u sredstvu će pozitivno uticati na negu i vlažnost kože vimena.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Eutra mast za negu vimena 250ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button