Pojilica pipa za svinje

250 RSD

Pojilica pipa za svinje: napravljena od nerđajućeg čelika, standardan ½“ priključak. Dužina pojilice je 7cm, težine oko 90g.

Нема на залихама

Категорије: , , Ознака:

Опис

Pojilica pipa za svinje: napravljena od nerđajućeg čelika, standardan ½“ priključak. Dužina pojilice je 7cm, težine oko 90g. Kućište ventila i čep ventila su napravljeni od mesinga i nerđajućeg čelika, povratna opruga i čep su napravljeni od nerđajućeg čelika, a nipla od kvalitetne plastike.

Sveukupno struktura ventila je jednostavna, ali izuzetno zaštićena od nastanka korozije. Kako pojilica radi? Kada prase želi da pije, stavi pojilicu u usta, zubima grize cev u ventilu, čep ventila se pomera od niple i propušta vodu. Kada pusti, povratna opruga pomera cev ventila, zatvara čep i voda više ne ide. Ova vrsta pojilica se dobro pokazala jer ima solidan protok vode za prasiće, i dobar sistem zatvaranja, te nema prosipanja.

Pojilica pipa za svinje se instalira pod uglom od 45 stepeni ili horizontalno. Preporučuje se da se instalira tamo gde se vrši i ishrana prasadi, dalje od dela gde odmaraju. Treba ih redovno pregledati, uklanjati nečistoće ukoliko se nahvataju, kao i zategnuti orpugu ukoliko primetite da je popustila.

U ponudi imamo i pojilice- pipe sa dugmetom sa ½“ priključkom. One dolaze u dve veličine- za prasad i za krmače. Takođe, imamo i pojilice sa 3/4“ priključkom. Ukoliko opremate prasilište, u ponudi imamo i pojilice za prasad, kao i hranilice za prasad- metalne i plastične.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Pojilica pipa za svinje“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button