Pojilica pipa sa dugmetom 1/2 cola

450 RSD

Pojilica pipa sa dugmetom 1/2 cola: Pojilica napravljena u dve veličine. Pojilica od 7 cm za prasad i u veličini od 8 cm za tovljenike i krmače.

Категорије: , , Ознаке: ,

Опис

Pojilica pipa sa dugmetom 1/2 cola: Pojilica napravljena u dve veličine. Pojilica od 7 cm za prasad i u veličini od 8 cm za tovljenike i krmače.

Pojilica pipa sa dugmetom je napravljena od nerđajućeg čelika, standardan ½“ priključak. U pojilici se nalazi opruga od nerđajućeg čelika, koja je vezana za niplu u pojilici. Sa spoljne strane se nalazi dugme koje je vezano za istu tu niplu. Sveukupno struktura ventila je jednostavna, ali izuzetno zaštićena od nastanka korozije. Kako pojilica radi? Kada prase želi da pije, njuškom pritiska dugme- automatski se pritiska nipla i propušta voda. Oblikovan kraj pojilice omogućava veći protok vode i lakše pijenje. Kada pusti dugme, nipla automatski zatvara vodu preko opruge.

Ova vrsta pojilica se dobro pokazala jer ima solidan protok vode, i dobar sistem zatvaranja, te nema prosipanja. Nipla je zaštićena od grickanja, te duže traju pojilice.Pojilica se instalira pod uglom od 45 stepeni ili horizontalno. Preporučuje se da se instalira tamo gde se vrši i ishrana prasadi, dalje od dela gde odmaraju. Treba ih redovno pregledati, uklanjati nečistoće ukoliko se nahvataju, kao i zategnuti orpugu ukoliko primetite da je popustila.

Pogodna zbog značajne uštede rasipanja vode. Dobar protok i kvalitetna izrada. Prilikom poručivanja u deo napomena napišite za koju kategoriju vam treba pojilica- manje pipe za prasad, veće za tovljenike i krmače.

U ponudi imamo i pojilice- pipe za svinje sa ½“ priključkom. Ukoliko opremate prasilište, u ponudi imamo i pojilice za prasad, kao i hranilice za prasad- metalne i plastične.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Pojilica pipa sa dugmetom 1/2 cola“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button