Pojilica za prasad

1.300 RSD

Pojilica za prasad: Plastična pojilica zelene boje, namenjena za prasiće. Izuzetno otporna na udarce. Dimenzije pojilice su: 15x11x7cm. Neto težina pojilice je oko 320g.

Категорије: , , Ознаке: , ,

Опис

Pojilica za prasad: Plastična pojilica zelene boje, namenjena za prasiće. Izuzetno otporna na udarce. Dimenzije pojilice su: 15x11x7cm. Neto težina pojilice je oko 320g.

Pojilica ima ugrađen ventil koji je osetljiv na dodir. Životinje se brzo nauče da dok pritisnu pipu, voda odmah krene. Ulaz ventila je od nerđajućeg čelika u kombinaciji sa mesingom. Sa strane pojilice, imaju predviđena dva ulaza za lakše šrafljenje i postavljanje na zid ili cev. Lako se postavlja. Uz pojilicu se dobija i metalni nosač.

Pojilica omogućava manje rasipanje vode. Dno pojilice skuplja vodu koju ne popiju. Ne kvasi se pod. Sam oblik pojilice onemogućava da pritiskom pipe puštaju vodu kako bi se hladili, što često znaju da rade. Primenu je našlo u prasilištima.

Preporučujemo redovno pranje i održavanje sve opreme, pa tako i pojilica za prasad. Prilikom pranja, treba sve detaljno oprati. Tako će se eventualne nečistoće i sitnija prljavština izbaciti i pojilica će duže trajati. U ponudi imamo deterdžent za ručno pranje, koji se rastvara.u hladnoj ili toploj vodi. Efikasno skida masnoću, a ujedno i dezinfikuje. Može se koristiti i na opremi koja dolazi u kontakt sa hranom.

U ponudi imamo okrugle pojilice za prasad, kao i pojilice za svinje.Takođe, u ponudi imamo i razne hranilice za prasad- metalne i plastične.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Pojilica za prasad“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button