Glavno vakum crevo

700 RSD

Glavno vakum crevo: crevo namenjeno za korišćenje u mašinskoj muži. Napravljeno od kvalitetne gume. Jednako postojano crevo i na niskim i na visokim temperaturama. Dimenzija 13x23mm.

Opis

Glavno vakum crevo: crevo namenjeno za korišćenje u mašinskoj muži. Napravljeno od kvalitetne gume. Jednako postojano crevo i na niskim i na visokim temperaturama. Dimenzija 13x23mm.

Glavno vakum crevo je podjednako bitan deo za mašinsku mužu, kao i mlečno crevo, dvostruko pulsaciono crevo, sisne gume i ostalo. Neophodno je odabrati crevo koje je dovoljno elastično, gipko, ali i lako za održavanje i pranje.

Glavno vakum crevo se postavlja od vakum pumpe do pulsatora. Broj dvostrukih promena u minuti se naziva pulsacija. Pulsatori uglavnom šalju 45-60 pulsacija u minuti. Promenama normalnog pritiska i podpritiska se omogućava promena takta muže i takta masaže. Uglavnom odnos taktova je 1:1 ili 1:2.

Održavanje i kontrola je svakodnevan i kontinuiran posao. Provera da ne postoje pukotine na crevu, kao i osluškivanje pravilnog rada pulsatora je deo svakodnevne rutine. Obavezno radite proveru povezanosti sa pulsatorom i vakum pumpom. Nedeljno vršite podmazivanje vakum pumpe. Periodično perite sa deterdžentom namenjenim za ovu opremu. Periodično vršite i zamenu creva novim. Redovna kontrola opreme će produžiti vek opreme. Ali i zaštiti Vaše životinje od nepotrebnog stresa izazvanog korišćenjem nepravilne opreme.

U ponudi imamo mlečna creva, kao i kratka pulsaciona creva. Takođe možemo da ponudimo i različite sisne gume. Od našeg domaćeg proizvođača, imamo u ponudi i deterdžent za pranje opreme, kao i različite proizvode za negu vimena pre i posle muže.

Glavno vakum crevo dolazi u pakovanju od 25m. Prodaje se na metar. Cena se odnosi na metar.

Avita Poljska

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Glavno vakum crevo“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button