Kratko pulsaciono crevo 220mm

170 RSD

Kratko pulsaciono crevo 220 mm: crevo namenjeno za korišćenje u mašinskoj muži. Napravljeno od kvalitetne gume. Jednako postojano crevo i na niskim i na visokim temperaturama. Dužina 220mm. Dimenzije fi 7×13

Опис

Kratko pulsaciono crevo 220 mm: crevo namenjeno za korišćenje u mašinskoj muži. Napravljeno od kvalitetne gume. Jednako postojano crevo i na niskim i na visokim temperaturama. Dužina 220mm. Dimenzije fi 7x13mm.

Kratko pulsaciono crevo je podjednako bitan deo za mašinsku mužu, kao i mlečna creva, pulsator, sisne gume i ostalo. Neophodno je odabrati crevo koje je dovoljno elastično, gipko, ali i lako za održavanje i pranje.

Kratko puslaciono crevo se postavlja od gornjeg dela mlekosabirnika do muzne čaše. Broj dvostrukih promena u minuti se naziva pulsacija. Pulsatori uglavnom šalju 45-60 pulsacija u minuti. Promenama normalnog pritiska i podpritiska se omogućava promena takta muže i takta masaže. Uglavnom odnos taktova je 1:1 ili 1:2. Pomoću ovih creva se naizmenično smenjuje pritsak i podpritisak u muznoj čaši, što u stvari i omogućava mašinsku mužu.

Održavanje i kontrola je svakodnevan i kontinuiran posao. Provera da ne postoje pukotine na crevu, kao i osluškivanje pravilnog rada pulsatora je deo svakodnevne rutine. Obavezno radite proveru povezanosti sa muznom čašom i mlekosabirnikom. Periodično perite sa deterdžentom namenjenim za ovu opremu. Periodično vršite i zamenu creva novim. Redovna kontrola opreme će produžiti vek opreme. Ali i zaštiti Vaše životinje od nepotrebnog stresa izazvanog korišćenjem nepravilne opreme.

U ponudi imamo glavno vakum crevo, mlečna creva, kao i dvostruka pulsaciona creva. Takođe možemo da ponudimo i različite sisne gume. Od našeg domaćeg proizvođača, imamo u ponudi i deterdžent za pranje opreme, kao i različite proizvode za negu vimena pre i posle muže. Redovna nega vimena je važna zbog zdravlja Vaših životinja.

Avita Poljska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kratko pulsaciono crevo 220mm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button