Deterdžent za pranje opreme i dezinfekciju

500 RSD

Deterdžent za pranje opreme i dezinfekciju: tečno sredstvo za pranje i dezinfekciju svih vrsta čvrstih površina i opreme koja dolazi u kontakt sa hranom i pićem, kao i drugih površina (podova, zidova).

Опис

Deterdžent za pranje opreme i dezinfekciju: tečni deterdžent za pranje i dezinfekciju svih vrsta čvrstih površina i opreme koja dolazi u kontakt sa hranom i pićem, kao i drugih površina (podova, zidova). Može da se koristi u svim granama prehrambene industrije, a nalazi primenu i u drugim granama, kao što su zdravstvo i ugostiteljstvo.

Deterdžent je bezbojan i bez dodatnih mirirsa. Koristi se razblažen- u hladnoj vodi pri koncentraciji od 1,5% (150g na 10 litara vode) ili na toploj vodi od 50 stepeni Celzijusa pri koncentraciji od 1% (100g na 10 litara vode). Ovakav rastvor ima pH vrednost između 5 i 7,5. Prilikom pranja, služiti se četkama, sunđerima ili rotacionim mašinama za pod. Nakon ručnog pranja, ostaviti da deluje 10-15 minuta. Za to vreme ne koristiti opremu. Zatim detaljno isprati čistom vodom-toplom ili hladnom. Nakon ispiranja, površine ili oprema su spremni za korišćenje.

Nema ograničenja u pogledu primene. Može se svakodnevno koristiti. Našao je svoju primenu u: mlekarama, uljarama, sokarama, klanicama, kao i restoranima, hotelima i zdravstvenim ustanovama i laboratorijama.

Ne sme se koristit u kombinaciji sa neki drugim proizvodima za pranje i dezinfekciju! Efikasno odmašćuje i dezinfikuje sve vrste površina. Rastvori sredstva penušaju. Može se koristiti i u tvrdoj vodi. Deteržent za pranje dokazano deluje na: stafilokoke, salmonelu i kandidu.

U ponudi imamo i praškasti deteržent za pranje opreme i površina.

Skladištiti na hladnom i suvom mestu,na temperaturama od 10-40 stepeni Celzijusa. Držati dobro zatvoreno, van domašaja dece. Ne izlagati direktno suncu. Upozorenje: Ukoliko dođe do dodira sa kožom ili očima, detaljno ispirati čistom vodom. Ukoliko se pojavi svrab ili crvenilo, obavezno se obratiti lekaru.

Pakovanje: 1 kg. Proizvodi Impuls Hemija.

 

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Deterdžent za pranje opreme i dezinfekciju“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button