Akcija!

Prašak za pranje i dezinfekciju svih površina

1.000 RSD

Prašak za pranje i dezinfekciju svih površina: univerzalno praškasto umereno alkalno sredstvo za pranje i dezinfekciju opreme, ambalaže, pribora za jelo i drugih površina koje dolaze u kontakt sa hranom ili pićem u toku proizvodnje, transporta i skladištenja. Pakovanje 5kg.

Opis

Prašak za pranje i dezinfekciju svih površina: univerzalno praškasto umereno alkalno sredstvo za pranje i dezinfekciju opreme, ambalaže, pribora za jelo i drugih površina koje dolaze u kontakt sa hranom ili pićem u toku proizvodnje, transporta i skladištenja.

Prašak za pranje i dezinfekciju svih površina ima široku primenu- može se koristiti u prehrambenoj industriji (naročito pogodno za industriju mleka i mesa). Takođe, može se koristiti i u zdravstvu, javnim ustanovama, kao i restoranima i hotelima. Primenjuje se ručno u vidu 1-2%-tnog rastvora (100-200g na 10 litara) pri temperaturi vode od 40-60 stepeni Celzijusa. Ovakav rastvor ima pH vrednost iznad 12- veoma bazno sredstvo.

Prilikom pranja koristiti četke i sunđere. Nakon ručnog pranja, ostaviti da deluje 5-10 minuta- period zabrane pristupa opremi i površini. Nakon delovanja, isprati čistom vodom. Moguća svakodnevna primena nakon završenog radnog procesa. Veoma efikasno pere i dezinfikuje sve vrste zamašćenih i zaprljanih površina.

Skladišiti na suvom i hladnom mestu (do 30 stepeni Celzijusa). Čuvati u originalnoj ambalaži. Priliko korišćenja koristiti zaštitnu opremu- naočare, rukavice i odeću. Ukoliko dođe do kontakta sa kožom ili očima- detaljno ispirati 15 minuta čistom vodom. Ako crvenilo, svrab ili peckanje se javi obavezno se obratiti lekaru.

U ponudi imamo i tečno blago penušavo sredstvo za pranje opreme i površina, koje može da se koristi i u hladnoj vodi.

Pakovanje: 5kg. Proizvodi Impuls Hemija.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Prašak za pranje i dezinfekciju svih površina“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button