Kateter za veštačko osemenjavanje krmača spiralni

45 RSD

Kateter za veštačko osemenjavanje krmača spiralni: kateter sa spiralnim vrhom, izrađen od visoko kvalitetnih materija. Mora se držati u sterilnim uslovima pre korišćenja.

Опис

Kateter za veštačko osemenjavanje krmača spiralni: kateter sa spiralnim vrhom, izrađen od visoko kvalitetnih materija. Mora se držati u sterilnim uslovima pre korišćenja. Minimalna količina za poručivanje je 25 komada.

Mnoge farme praktikuju veštačko osemenjavanje iz različitih razloga. Ubacivanje više rodnih linija, dobijanje boljih genetskih materijala, sinhronizacija prašenja u vremenskim uslovima kad je najpogodnije za životinju, i mnogo drugo. Ovaj kateter je posebno namenjen za korišćenje kod nazimica. Spiralni vrh se lako namešta u cerviksu, i omogućava bolje rezultate.

Kateter za veštačko osemenjavanje krmača spiralni je dugačak 50cm. Na vrhu ima poklopac koji omogućava lakše nameštanje bočica sa semenom. Takođe, kad se bočica skloni poklopac se zatvara, pa ne rizikujete gubitak semena. Na drugom kraju je spiralni završetak plave boje. Proizvođač je MINITUBE, svetski lider u proizvodnji opreme za veštačko osemenjavanje.

Za bolje rezultate, preporučujemo korišćenje spona za veštačko osemenjavanje. Mnogo farmera praktikuje da rade ručno ceo proces, ali nemoguće je odvojiti toliko vremena da se bude uz krmaču. Često se uradi na brzinu i tako dolazi do gubitka viška genetskog materijala. Ukoliko se namesti spona, seme izlazi polako i tempom koji diktira krmača. Rezultat u većem broju prasadi je skoro neizostavan.

Cena je prikazana na komad, minimalna količina za poručivanje je 25 komada.

U ponudi imamo i katetere sa bulbusom za starije krmače.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kateter za veštačko osemenjavanje krmača spiralni“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button