Buddy spona za veštačko osemenjavanje

1.500 RSD

Stavlja se brzo i jednostavno.

Опис

Buddy spona za veštačko osemenjavanje: plastična spona, napravljena od tvrde plastike. Stavlja se brzo i jednostavno. Šipka koja se dobija uz sponu napravljena od nerđajućeg čelika, garantuje sigurno prianjanje pipete prilikom veštačkog osemenjavanja.

Mnoge farme praktikuju veštačko osemenjavanje iz različitih razloga. Neki od njih su i ubacivanje više rodnih linija, dobijanje boljih genetskih materijala, sinhronizacija prašenja u vremenskim uslovima kad je najpogodnije za životinju, i mnogi drugi.

Za bolje rezultate, preporučujemo korišćenje spona za veštačko osemenjavanje. Mnogo farmera praktikuje da rade ručno ceo proces, ali nemoguće je odvojiti toliko vremena da se bude uz krmaču. Često se uradi na brzinu. Na taj način dolazi do gubitka viška genetskog materijala. Ukoliko se namesti spona, seme izlazi polako i tempom koji diktira krmača. Rezultat u većem broju prasadi je skoro neizostavan.

U ponudi od prateće dodatne opreme, imamo i katetere- spiralne koji se koriste više za nazimice, kao i katetere sa bulbusom za krmače. Često nam farmeri traže i sprej sa mirisom nerasta- imamo ih u pakovanjima u dve veličine- od 80ml ili 250ml.

U ponudi imamo i ultrazvuk za utvrđivanje suprasnosti.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Buddy spona za veštačko osemenjavanje“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button