Buddy spona za veštačko osemenjavanje

900 RSD

Stavlja se brzo i jednostavno. Plastika koja se dobija uz sponu garantuje sigurno prianjanje pipete prilikom veštačkog osemenjavanja.

Opis

Buddy spona za veštačko osemenjavanje: laka plastična spona. Stavlja se brzo i jednostavno. Plastika koja se dobija uz sponu garantuje sigurno prianjanje pipete prilikom veštačkog osemenjavanja.

Mnoge farme praktikuju veštačko osemenjavanje iz različitih razloga. Ubacivanje više rodnih linija, dobijanje boljih genetskih materijala, sinhronizacija prašenja u vremenskim uslovima kad je najpogodnije za životinju, i mnogo drugo.

Za bolje rezultate, preporučujemo korišćenje spona za veštačko osemenjavanje. Mnogo farmera praktikuje da rade ručno ceo proces, ali nemoguće je odvojiti toliko vremena da se bude uz krmaču. Često se uradi na brzinu i tako dolazi do gubitka viška genetskog materijala. Ukoliko se namesti spona, seme izlazi polako i tempom koji diktira krmača. Rezultat u većem broju prasadi je skoro neizostavan. Plastika koja se dobije uz buddy spona za veštačko osemenjavanje ima mogućnost podešavanja na tri dužine u zavisnosti od veličine krmače.

U ponudi imamo i bočice za aplikaciju semena zapremine 100ml sa poklopcem. Takođe nudimo i katetere- spiralne koji se koriste više za nazimice, kao i katetere sa bulbusom za krmače. Često nam farmeri traže i sprej sa mirisom nerasta- imamo ih u pakovanjima u dve veličine- od 80ml ili 250ml.

U ponudi imamo i ultrazvuk za utvrdjivanje suprasnosti.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Buddy spona za veštačko osemenjavanje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button