Groom Professional sliker četka sa mekim zupcima

1.200 RSD 1.400 RSD

Groom Professional sliker četka sa mekim zupcima: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa gusto raspoređenim zupcima od 1,5cm ili 2cm dužine. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom.

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Groom Professional sliker četka sa mekim zupcima: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa savijenim zupcima, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom. Dolazi u dve varijante- sa kraćim i dužim zupcima.

Ručka je ergonomski oblikovana. Udobnost garantuje minimum stresa za Vaše ruke i zglobove. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom zbog gumiranih delova. Sa zadnje strane gave četke ima gumirani rebrasti deo za palac za lakši rad. Blago zakrivljeni deo za četkanje omogućava lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake. Groom Professional sliker četka sa mekim zupcima je napravljena u kombinaciji plave i crne boje.

Idealna za duge i zamršene dlake, svojim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi. Lako se koristi i kod kratkodlakih ljubimaca.  Ukoliko ljubimac ima finiju dlaku, možete ga češljati tako što ćete odvajati pramen po pramen na ruku i češljati. Zupci su blago zakrivljeni, napravljeni od nerđajućeg čelika. Kraći zupci su 1,5cm dužine, a duži zupci su 2cm dužine. Ukoliko ljubimac ima gustu i kovrdžavu dlaku, preporučujemo Vam četku sa tvrđim zupcima od istog dobavljača.

Sliker četka ima jastuče sa iglicama dimenzija oko 10,5x7cm. Jastuče je bele boje. Preporučuje se najviše za raščešljavanje posle kupanja, uz sušenje fenom. U tom slučaju je obavezno dobro osušite posle. Mada idealna je i za svakodnevno češljanje- pogotovo u prelaznom periodu kada se menja dlaka.

Pogledajte novu četku u našoj ponudi- sliker četka sa kratkim zupcima sa patent dugmetom za lakše čišćenje četke.

Za bolju negu možete koristiti i sprej za lakše raščešljavanje koji dolazi koncentrovano 1:15, ili sprej koji već dolazi spreman za upotrebu sa pumpicom.

Додатне информације

Тежина-
vrsta zubaca

1,5cm, 2cm

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Groom Professional sliker četka sa mekim zupcima“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button