Groom Professional sliker četka sa tvrdim zupcima

1.200 RSD 1.400 RSD

Groom Professional sliker četka sa tvrdim zupcima: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa savijenim zupcima gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom.

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Groom Professional sliker četka sa tvrdim zupcima: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa savijenim zupcima, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom. Dolazi sa kraćim i dužim zupcima.

Ručka je ergonomski oblikovana. Udobnost garantuje minimum stresa za Vaše ruke i zglobove. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom zbog gumiranih delova. Sa zadnje strane gave četke ima gumirani rebrasti deo za palac za lakši rad. Blago zakrivljeni deo za četkanje omogućavaju lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake. Groom Professional sliker četka sa tvrdim zupcima je napravljena u kombinaciji plave i crne boje.

Idealna za duge, kovrdžave ili zamršene dlake, svojim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi. Lako se koristi i kod kratkodlakih ljubimaca, ali morate paziti da ne ogrebete kožu ljubimca zupcima. Bolje za njih koristite četku sa mekim zupcima. Ukoliko ljubimac ima finiju dlaku, možete ga češljati tako što ćete odvajati pramen po pramen na ruku i češljati. Zupci su blago zakrivljeni, napravljeni od nerđajućeg čelika. Kraći zupci su dužine 1,5cm, a duži 2cm dužine.

Sliker četka ima jastuče sa iglicama dimenzija oko 10,5x7cm. Jastuče je crne boje. Preporučuje se najviše za raščešljavanje posle kupanja, uz sušenje fenom. U tom slučaju je obavezno dobro osušite posle. Mada idealna je i za svakodnevno češljanje- pogotovo u prelaznom periodu kada se menja dlaka.

Pogledajte novu četku u našoj ponudi- sliker četka sa kratkim zupcima sa patent dugmetom za lakše čišćenje četke. Za bolju negu možete koristiti i sprej za rašćebavanje koji već dolazi spreman za upotrebu sa pumpicom.

Додатне информације

Тежина-
vrsta zubaca

1,5cm, 2cm

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Groom Professional sliker četka sa tvrdim zupcima“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button