Žica za električnu ogradu Ranger W3 400m

3.100 RSD

Žica za električnu ogradu Ranger W3 400m: žica belo-crvene boje, sa UV protekcijom žice. Namenjena za veće dužine ograda.

Opis

Žica za električnu ogradu Ranger W3 400m: žica belo-crvene boje, sa UV protekcijom žice. Namenjena za veće dužine ograda.

Ima nizak površinski otpor žice (0,35Ω/m), te je proizvođač preporučuje za veće dužine ograda- do 8.6 km. Provodnici su 3 inox žice prečnika 0,25mm, upletene sa polietilenskim žicama. Dužina žice u pakovanju je 400m. Otpor na kidanje je 160kg. Proizvodi Horizont group, Nemačka.

Leti ukoliko imate slobodan prostor, svakako biste ga trebali iskoristiti za ispašu. Vremenom je sve teže naći fizičke radnike koji bi stalno pratili stoku. Investicija u električnog pastira se brzo vrati. Fizička aktivnost je dobra za životinje, štedite na hrani, a jaka ograda je efikasna i protiv divljih životinja.

Žica za električnu ogradu Ranger W3 400m se veoma lako postavlja. Ukoliko koristite plastične stubove, oni na sebi već imaju proreze koji su namenjeni za postavljanje žica (pogledajte stubove 120cm u našoj ponudi). Ukoliko imate drvene stubove, neophodno je da koristite izolatore koji imaju plastiku na sebi. U ponudi imamo izolatore koji se šrafe u stubove, a imamo i nastavak za bušilice koji omogućava lakše postavljanje izolatora u stubove. Naravno, imamo na stanju i komplete kapija sa fleksibilnom oprugom koja se razvlači do 5m.

Pogledajte u ponudi i naš najprodavaniji model električnog pastira- ako duo power X1000 koji koristi napajanje na struju ili akumulator.

Brand

Ukal

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Žica za električnu ogradu Ranger W3 400m“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button