Žica za električnu ogradu 1000m-Ranger W3

6.200 RSD

Žica za električnu ogradu 1000m- Ranger W3: žica belo-crvene boje, sa UV protekcijom žice. Namenjena za veće dužine ograda. Pakovanje ima 1000m.

Опис

Žica za električnu ogradu 1000m- Ranger W3: žica belo-crvene boje, sa UV protekcijom žice. Namenjena za veće dužine ograda.

Ima nizak površinski otpor žice (0,35Ω/m), te je proizvođač preporučuje za veće dužine ograda- do 8.6 km. Provodnici su 3 inox žice prečnika 0,25mm, upletene sa polietilenskim žicama. Dužina žice u pakovanju je 1000m. Otpor na kidanje je 160kg. Proizvodi Horizont group, Nemačka.

Žica za električnu ogradu 1000m se veoma lako postavlja. Ukoliko koristite plastične stubove, oni na sebi već imaju proreze koji su namenjeni za postavljanje žica (pogledajte stubove 120cm u našoj ponudi). Ukoliko imate drvene stubove, neophodno je da koristite izolatore koji imaju plastiku na sebi. U ponudi imamo izolatore koji se šrafe u stubove, a imamo i nastavak za bušilice koji omogućava lakše postavljanje izolatora u stubove.

Pogledajte u ponudi i naš najprodavaniji model električnog pastira- ako duo power X1000 koji koristi napajanje na struju ili akumulator.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Žica za električnu ogradu 1000m-Ranger W3“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button