Zaštitnici za oči za živinu

20 RSD

Zaštitnici za oči za živinu: crvene boje, napravljeni od neprovidne plastike. Pomažu da se smanje tuče kod pernate živine. Prodaju se na 10 komada.

Опис

Zaštitnici za oči za živinu: crvene boje, napravljeni od neprovidne plastike. Pomažu da se smanje tuče kod pernate živine. Prodaju se na 10 komada.

Ovi zaštitnicu su srednjih dimenzija 55x25mm, dolaze u kompletu sa plastičnom zakačaljkom. Odgovara za živinu od 1- 4,5 kg težine. Pomažu da se smanje tuče. Čim životinje ne mogu da gledaju direktno jedna u drugu, ne znaju ni kako da napadaju. Svakako, imaju periferni vid koji im omogućava kretanje u prostoru, kao i ishranu i napajanje. Osim što će biti primetno manje tuča, primetićete i manje slomljenih jaja prilikom skupljanja. Jer ako je neka životinja jela jaja, sad neće moći ciljano da ih lupa. Svakako kad primetite da lome jaja, konsultujte se sa veterinarom. Nedostaje im neki vitamin koji im možete nasomestiti kroz hranu, ili dodatkom u vodi.

Ako držite živinu u slobodnom prostoru i ukoliko ima više od jednog mužjaka, velika je verovatnoća da će se stalno tući. Petlovi su, kao i fazani i ostali mužjaci živine poprilično teritorijalne životinje, i vole da se postave kao glavni u hijerarhiji. Postoji u ponudi i sprej za sprečavanje tuča, koji se može primenjivati u zatvorenom prostoru.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Zaštitnici za oči za živinu“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button