Zamka za životinje sa nevidljivim vratima

7.900 RSD

Zamka za životinje sa nevidljivim vratima: četvrtasta zamka, napravljena od čvrstog materijala. Zamka je napravljena od metalne žice debljine 2mm, upletene u kvadrate (kao grifovana). Četvrtasta je, zelene boje.

Опис

Zamka za životinje sa nevidljivim vratima: četvrtasta zamka, napravljena od čvrstog materijala. Zamka je napravljena od metalne žice debljine 2mm, upletene u kvadrate (kao grifovana). Četvrtasta je, zelene boje.

Zamka je dimenzija 125 x 26 x 26cm, ima dva ulaza. Kavez je iz jednog dela u celosti. Uz gornju stranu se nalazi šipka kojom zaglavite poklopce vrata iznutra, te povećavate šansu da uhvatite štetočinu. U srednjem delu su papučice koje su osovinom povezane sa šipkom koja vodi do vrata. Kada životinja stane na papučicu, automatski se aktiviraju vrata i padaju. Na taj način životinja se hvata živa i neozleđena. Mamac nameštate u zavisnosti kako ste ostavili otvorena vrata. Ako ste podigli oba ulaza, mamac nameštate na sredini na papučicama.

Na vrhu zamke se nalazi ručka, te zamku lako možete premeštati od mesta do mesta. Najčešće se postavlja u ambarima, silosima, šupama, drvarama ili blizu kokošinjaca i štala.

Zamka za životinje odgovara za hvatanje većine glodara koje se mogu naći na našem prostoru. Glodari su prisutni i u urbanim i u ruralnim sredinama. Nosioci su velikog broja zaraza, te kad naiđete na njega u svom domu ili gazdinstvu normalno je da tražite rešenje kako da ih uhvatite. Najčešće vrste glodara koje se sreću jesu miševi i pacovi, ali tu su i voluharice, poljski miševi, kao i slepo kuče. Ono je u nekim delovima zemlje zaštićena vrsta, tako da zamka koja će ga uhvatiti živog je više nego korisna. Nakon što ga uhvatite, odnesite ga u područje gde sme boraviti. Takođe, zbog dimenzija, možete uhvatiti i lisicu ili tvora. Budite pažljivi kad otvarate vrata zamke da pustite životinju. Najsigurnije je da koristite neku metalnu kuku kojom ćete povući poklopac.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Zamka za životinje sa nevidljivim vratima“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button