Zamka za glodare sa jednim ulazom

3.500 RSD

Zamka za glodare sa jednim ulazom: četvrtasta zamka, napravljena od čvrstog materijala. Ima jedan ulaz sa automatskim vratima, napravljena od metalne žice debljine 2mm, upletene u kvadrate (kao grišovana). Četvrtasta je, dimenzija 62 x 21 x 21cm.

Opis

Zamka za glodare sa jednim ulazom: četvrtasta zamka, napravljena od čvrstog materijala. Ima jedan ulaz sa automatskim vratima.

Zamka je napravljena od metalne žice debljine 2mm, upletene u kvadrate (kao grifovana). Četvrtasta je, zelene boje, dimenzija 62 x 21 x 21cm. Sastoji se iz jednog dela. U donjem delu kaveza se postavlja mamac. U tom delu ima papučica koja je osovinom povezana sa šipkom koja vodi do vrata. Kada životinja stane na papučicu, automatski se aktiviraju vrata i padaju. Na taj način životinja se hvata živa i neozleđena. Na vrhu zamke se nalazi ručka, te zamku lako možete premeštati od mesta do mesta. Najčešće se postavlja u ambarima, silosima, šupama, drvarama ili blizu kokošinjaca i štala.

Zamka za glodare sa jednim ulazom odgovara za hvatanje većine glodara koje se mogu naći na našem prostoru. Glodari su prisutni i u urbanim i u ruralnim sredinama. Nosioci su velikog broja zaraza, te kad naiđete na njega u svom domu ili gazdinstvu normalno je da tražite rešenje kako da ih uhvatite. Najčešće vrste glodara koje se sreću jesu miševi i pacovi, ali tu su i voluharice, poljski miševi, kao i slepo kuče. Ono je u nekim delovima zemlje zaštićena vrsta, tako da zamka koja će ga uhvatiti živog je više nego korisna. Nakon što ga uhvatite, odnesite ga u područje gde sme biti.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zamka za glodare sa jednim ulazom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button