Zamka za glodare 23cm

1.500 RSD

Zamka za glodare 23cm: manja, polukružna zamka, napravljena od čvrstog materijala- od galvanizovane žice debljine 2mm. Dimenzije su 23x15x12cm.

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Опис

Zamka za glodare 23cm: manja, polukružna zamka, napravljena od čvrstog materijala- od galvanizovane žice debljine 2mm. Dimenzije su 23x15x12cm.

Zamka je iz jednog dela u celosti. Idealna je za hvatanje više glodara odjednom, kao što su miševi. Lako se postavlja. Mamac namestite na delu kod ulaza da je dostupan životinji. Kad priđe mamcu, životinja će upasti u donji veći deo zamke iz kog ne može izaći. Pošto je zamka dužine 23 cm, ima dovoljno prostora da uhvatite više živih životinja odjednom. Zamku proveravajte svaki dan. Zadnja stranica ima vratanca za otvaranje, tako da uhvaćene životinje možete sigurno preneti i pustiti na neko drugo mesto, daleko od kuće.

Na vrhu zamke se nalazi ručka, te zamku lako možete premeštati od mesta do mesta. Najčešće se postavlja u ambarima, silosima, šupama, drvarama ili blizu kokošinjaca i štala.

Uz korišćenje ove zamke, ne morate koristiti nikakve otrove, te ako imate kućne ljubimce ne morate brinuti za njih. Iz tog razloga, ovu zamku možete koristiti i u raznim delovima kuće, odnosno stambenog prostora.

Pored ovih, u ponudi imamo i veće zamke, sa jednim ili dva ulaza. One su namenjene i za veće glodare, kao i za kune, tvorove, voluharice.. Takođe, imamo i zamke sa nevidljivim vratima.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Zamka za glodare 23cm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button