YENTO prime efilirke 15 cm

10.000 RSD

YENTO prime efilirke 15 cm

Опис

YENTO prime efilirke 15 cm: Nova serija japanskih makaza Yento Prime je napravljena da ponudi osnovni nivo profesionalnog visokokvalitetnog alata, po pristupačnoj ceni. Napravljene su od japanskog čelika 440C. Svake makaze imaju zavrtanj za podešavanje sa ukrasnim crvenim kamenom. Udobne ručke su sa zaštitnim prstenovima. Isporučuju se u delux futroli sa rajfešlusom. Yento prime efilirke 15cm imaju 30 raspoređenih zubaca.

U ponudi pored njih imamo i druge vrste makaza dužine 7 inča- zakrivljene, ravne i efilirke- čanker sa 23 zuba. U ponudi postoje i makaze koje su duže- 8 inča (odnosno 20cm)- imamo i ravne, kao i zakrivljene makaze iz iste yento prime linije.

U ponudi imamo i makaze u kompletu- aesculap makaze dužine 7 inča (ravne + zakrivljene + efilir).  Takođe, uz njih možete pogledati i mašinice za šišanje pasa- u asortimanu držimo Heiniger mašinice za šišanje. Postoji model na struju Saphir Cord, kao i mašinice na bateriju Saphir Style.

Uz makaze možete pogledati i češljeve koje je lako koristiti uz njih dok šišate- kao npr pro combi 19cm, ili duži češalj od 25cm.

Pored opreme za šišanje pasa, u ponudi imamo i: različite tipove četki za svakodnevno održavanje. Pogledajte našu najrodavaniju sliker četku- doggy man belu, ili recimo yento pin četku). Zatim šampone za održavanje bele/crne dlake, šampone sa prijatnim mirisom koji eliminiše jak prirodni miris Vašeg ljubimca, kao i mnogo drugo.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „YENTO prime efilirke 15 cm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button