Heiniger XPERT mašina za šišanje ovaca

52.500 RSD

XPERT mašina za šišanje ovaca: mašina za ručno šišanje ovaca. Švajcarski kvalitet. Izuzetno lagana sa ergonomsko oblikovanom ručkom.

Опис

Heiniger XPERT mašina za šišanje ovaca: električna mašina za šišanje ovaca sa 2 brzine. Kvalitetna izrada, Švajcarski kvalitet!

Karakteristike mašine: snaga 250W; Prva brzina: 2500 obrtaja u minuti, druga brzina: 2800 obrtaja u minuti. Mašina je dužine 301 mm, a težina joj je 1180 g. Emisija buke: 79 dB. Inovativna tehnologija, snažna veza između glave mašine i kućišta ojačanog fiberglasom pomoću koje se smanjuju vibracije mašine pri radu. Ergonomski oblikovana ručka, tako da lakše leži u ruci. Isporučuje se u koferu, sa jednim parom noževa za šišanje, odvijačem, uljem za podmazivanje i četkicom.

U ponudi imamo gornji i donji nož Heiniger za ovu mašinicu kao i Heiniger ulje za podmazivanje.Pored Heiniger XPERT mašina za šišanje ovaca, u ponudi imamo i njihov model mašine XTRA, kao i Nemačku mašinu za šišanje ovaca Constanta 4.

Preporuka prilikom šišanja: Prilikom šišanja ovca treba da je u ležećem položaju. Šišanje počinje od trbuha, unutrašnje strane nogu i vrata. Kada se ošiša jedna strana prebacite vunu, i okrenite ovcu na ošišanu stranu. Kada ošišate i drugu stranu, na kraju se skida vuna sa glave i repa. Vodite računa da se ne povredi ovca. Tokom šišanja, ovcu ne trebate tući ili vikati na nju.

Garancija 2 godine

Proizvođač Heiniger Švajcarska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Heiniger XPERT mašina za šišanje ovaca“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button