Heiniger XPERT mašina za šišanje ovaca

51.900 RSD

XPERT mašina za šišanje ovaca: mašina za ručno šišanje ovaca. Švajcarski kvalitet. Izuzetno lagana sa ergonomsko oblikovanom ručkom.

Nema na zalihama

Opis

Heiniger XPERT mašina za šišanje ovaca sa dve brzine – Električna mašina za šišanje ovaca. Karakteristike: snaga 250 w prva brzina: 2500 obrtaja u minuti, druga brzina: 2800 obrtaja u minuti mašine dužina 301 mm, težina: 1180 g, emisija buke: 79 dB. Inovativna tehnologija, snažna veza između glave mašine i kućišta ojačanog fiberglasom pomoću koje se smanjuju vibracije mašine pri radu, oblikovana da lakše leži u ruci. Isporučuje se u koferu, sa jednim parom noževa za šišanje, odvijačem, uljem za podmazivanje i četkicom.

Preporuka prilikom šišanja: Prilikom šišanja ovca treba da je u ležećem položaju. Šišanje počinje od trbuha, unutražnje strane nogu i vrata. Kada se ošiša jedna strana prebacite vunu, i okrenite ovcu na ošišanu stranu. Kada ošišate i drugu stranu, na kraju se skida vuna sa glave i repa. Voditi računa da se ne povredi ovca. Tokom šišanja, ovcu ne trebate tući ili vikati na nju.

Garancija 2 godine

Proizvođač Heiniger Švajcarska

U ponudi imamo gornji i donji nož Heiniger za ovu mašinicu kao i Heiniger ulje za podmazivanje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Heiniger XPERT mašina za šišanje ovaca“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button