Heiniger XPERT mašina za šišanje ovaca

RSD 51,900.00

XPERT mašina za šišanje ovaca: mašina za ručno šišanje ovaca. Švajcarski kvalitet. Izuzetno lagana sa ergonomsko oblikovanom ručkom.

Opis

Heiniger XPERT mašina za šišanje ovaca dve brzine – Ručna električna mašina za šišanje ovaca. Karakteristike: snaga 250 w prva brzina: 2500 obrtaja u minuti, druga brzina: 2800 obrtaja u minuti mašine dužina 301 mm, težina: 1180 g, emisija buke: 79 dB. Jedinstvena i inovativna tehnologija, snažna veza između glave mašine i kućišta ojačanog fiberglasom pomoću koje se smanjuju vibracije mašine pri radu, oblikovana za lakše držanje u ruci. Isporučuje se u koferu, sa jednim parom noževa za šišanje, odvijačem, uljem za podmazivanje i četkicom.

Savet: Prilikom šišanja ovca treba da je u ležećem položaju. Šišanje počinje od trbuha, unutrašnje strane nogu i vrata. Kada se ošiša jedan bok, vuna se prebacuje, a ovca okreće na ošišanu stranu. Kada se završi šišanje druge strane, na kraju se skida vuna sa repa i glave. Strogo voditi računa da se tokom šišanja ne povredi grlo!

Garancija 2 godine

Proizvođač Heiniger.

U ponudi imamo gornji i donji nož Heiniger za ovu mašinicu kao i Heiniger ulje za podmazivanje.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Heiniger XPERT mašina za šišanje ovaca“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top Call Now Button