Water magnet- peškir za ljubimce

990 RSD

Water magnet- peškir za ljubimce: peškir specijalno dizajniran za Vaše kućne ljubimce. Dimenzije peškira su okvirno 68 x 50 cm (27 x 20 inča). Dolazi u narandžastoj boji.

Опис

Water magnet- peškir za ljubimce: peškir specijalno dizajniran za Vaše kućne ljubimce. Dimenzije peškira su okvirno 68 x 50 cm (27 x 20 inča). Dolazi u narandžastoj boji.

Peškir je napravljen od super upijajućeg materijala. Zbog toga ovaj peškir je u mogućnosti da upije značajno više vode nego uobičajeni peškiri. Idealan je za brisanje ljubimaca direktno iz kade. Dugotrajni su i lako se održavaju. Mogu se prati i sušiti u mašini.

Water magnet- peškir za ljubimce se preporučuje za korišćenje i u salonima. Nakon kupanja ljubimaca, brzo ih obrišite i pokupite što više vode sa dlake. Peškir se lako ocedi i možete nastaviti da brišete ljubimca sve dok pokupite sav višak vode. Dobar je za korišćenje i u kućnim uslovima da brzo i lako prebrišete ljubimca nakon šetnje ili mu operete šapice pre ulaska u kuću. Pored ovog, u ponudi imamo i peškire za ljubimce koji su napravljeni od jelenske kože. Možete uvek kombinovati oba- jedan za brisanje u kadi da pokupite što više vode, a drugi za stolom pre feniranja.

Prilikom rada, preporučuje se da koristite i kecelju za groomer-a kako biste se što manje pokvasili prilikom rada. Između ostalog, pogledajte šampone, balzame i ostalu kozmetiku za pranje ljubimaca- imamo različite vrste namenjene prema tipu dlake.

Peškir proizvodi Groom Professional

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Water magnet- peškir za ljubimce“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button