Vlažne maramice za čišćenje ušiju kod ljubimaca

1.600 RSD

Vlažne maramice za čišćenje ušiju kod ljubimaca: omekšava vosak i pomaže da redovno i lako čistite uši Vašem ljubimcu. Pakovanje sadrži 50 komada.

Нема на залихама

Опис

Vlažne maramice za čišćenje ušiju kod ljubimaca: omekšava vosak i pomaže da redovno i lako čistite uši Vašem ljubimcu. Pakovanje sadrži 50 komada.

Groom Professional brzo postaje jedan od najprodavanijih brendova širom Evrope. Šamponi i prateća kozmetika su svakako jedni od glavnih pokretača ovog brenda. Proizvedeni su u Velikoj Britaniji. U proizvodnji su korišćeni najkvalitetniji sastojci. Većina proizvoda je razvijana uzimajući u obzir određene specifičnosti rasa ili određenih problema koji se javljaju u grumingu. Alergije i problemi sa ušima su problem za većinu rasa pasa.

Vlažne maramice za čišćenje ušiju ljubimcima su lake za korišćenje. Natopljene su sredstvom koje omekšava vosak. Ljubimci su nešto mirniji kad se koriste maramice u odnosu na tečno sredstvo. Takođe, štede vreme i nema više muka sa prosipanjem u toku rada.

Primećujete da Vaš ljubimac često trese glavom, trlja uši o zemlju ili šapom se uporno češe?? Konsultujte se uvek sa veterinarom ako posumnjate da je neki veći problem u pitanju, ali često se desi da mu uši nisu dobro očišćene. Bitno je i da pogledate da li je infekcija već nastupila ili ne.

Koliko ćete puta čistiti uši zavisi od nivoa prljanja. Neke rase imaju genetske predispozicije za probleme sa ušima, pa treba ih češće i čistiti. Jednom nedeljno pregledajte im uši, pa ćete ispratiti kad ih i čistiti.

U ponudi imamo i sredstvo za pranje ušiju u pakovanju od 500ml, kao i puder za uši.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Vlažne maramice za čišćenje ušiju kod ljubimaca“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button