Vile za izđubravanje

1.500 RSD

Vile za izđubravanje : veoma dobra i pouzdana alatka. Može biti od velike pomoći u održavanju domaćinstva, napravljene od polikarbonata, koji je poznat po čvrstoći i izdržljivosti.

Опис

Vile za izđubravanje : veoma dobra i pouzdana alatka. Može biti od velike pomoći u održavanju domaćinstva.

Viljuška je napravljena od polikarbonata, koji je poznat po čvrstoći i izdržljivosti. Crne je boje. Ima 17 šiljaka. Ukupna dužina šiljka je oko 35cm. Prvih 12cm je ravno i predstavlja sabirni deo. Na taj način možete više zagrabiti kad čistite. Zbog bočno podignutih stranica nema rasipanja tokom rada. Ukupna širina viljuške je oko 40cm.

Ovce zahtevaju čistu i suvu prostirku. Dnevni je prosek da se po grlu obezbedi oko 200grama slame. Na tah način se pravi duboka stelja. Zimi im to pruža dodatnu izolaciju i toplotu. Najčešće se ovčarnik čisti jednom godišnje, u proleće ili leto kad se ovce puste na ispašu. Ukoliko posedujete manji obor i nemate mogućnost mehaničkog čišćenja, primorani ste ručno da čistite. Ovo je težak posao, ali vile za izđubravanje Vam mogu pomoći makar da posao uradite brže.

Visina alatke je oko 13cm. Sa zadnje strane ima kružni otvor za nasađivanje na držalju. Unutrašnji prečnik otvora je oko 26mm. Na otvoru je fiksiran i šraf kojim možete pričvrstiti držalju.

Pored ove alatke, u ponudi imamo i skrepere za lakše čišćenje. Pogledajte u našoj ponudi metalni skreper ili pocinkovani zakrivljeni skreper.

 

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Vile za izđubravanje“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button