Vez za noge bele boje sa podešavanjem

1.400 RSD

Vez za noge bele boje sa podešavanjem: napravljen od čvrstog najlona, bele boje. Pomaže kravi da stane na noge posle teljenja. Ima kožno ojačanje oko kopčanja. Može da se pere. Može da se podešava dužina kaiša.

Opis

Vez za noge bele boje sa podešavanjem: napravljen od čvrstog najlona, bele boje. Pomaže kravi da stane na noge posle teljenja. Ima kožno ojačanje oko kopčanja. Može da se pere. Može da se podešava dužina kaiša.

Dešava se da krave više leže i pre teljenja. Nakon teljenja jednostavno nastave sa ležanjem. Uvek treba proveriti da li postoji šansa da je u pitanju neko oboljenje, te treba pozvati veterinara. Ako krava normalno jede, ne pokazuje znake malaksalosti, te se pridiže na prednje noge, verovatno se radi samo o nekom blažem problemu. Svakako problem treba naći, otkloniti ga, te će onda i ležanje prestati.

Nije na odmet da nekoliko puta u toku dana kravu pomerate, kako joj ne bi krenuo dekubitis. Takođe, redovno joj masirajte zadnje noge gužvama slame kako biste joj pospešili cirkulaciju u nogama. Obavezno budite uz nju i pomozite joj u početku da se pridigne. Čak i ako ne ustaje sama, treba je motivisati da pokuša da se pridigne i da se drži na nogama. Ne treba preterivati u teranju. Svaka životinja ima svoj tempo. Treba da oslušnete samu životinju, i da joj pomognete spram njene spremnosti.

Ovaj vez za noge će joj pomoći da se oseća sigurnije. Sprečiće da joj jedna noga ode u suprotnu stranu od druge noge, te neće moći ozbiljnije da se povredi. Prilikom ležanja, prilagodite ishranu životinje. Nemojte joj davati mnogo kabaste hrane. Obavezno joj pružite dodatno vitamine i minerale.

Postoji u ponudi i vez sa jačim tkanjem sa podešavanjem.Takođe, veliku pomoć može da pruži ram za podizanje krava, koji se za sada pokazao kao najveća pomoć u prvim danima posle porođaja. Vez za noge bele boje sa podešavanjem je svakako pomoć na farmi. U ponudi imamo isti vez fiksne dužine.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vez za noge bele boje sa podešavanjem“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button