Ular za telad

950 RSD

Ular za telad: ular je napravljen od upletenih najlonskih vlakana plavo-bele boje. Namenjen je za lakše vođenje teladi. Na sebi ima D alku.

Опис

Ular za telad: ular je napravljen od upletenih najlonskih vlakana plavo-bele boje. Namenjen je za lakše vođenje teladi.

Materijal od kog je napravljen ular za telad je fino obrađen. Ne grebe i ne oštećuje kožu teladi. Ima podešavajući kaiš koji ide oko glave. Taj kaiš ima i prošiveno kožno ojačanje oko kopči, kako se kaiš ne bi habao. Ukupna dužina kaiša je oko 65 + 25cm (deo gde se nalazi kopča). Kaiš oko nosa je fiksne dužine. Na delovima gde se spaja sa drugim kaišem je duplo prošiveno, tako da je ovaj ular za telad jak i pouzdan. Na sebi ima ovalnu kariku koja omogućava dodatno podešavanje kaiša. Takođe, D alka se nalazi na donjem kaišu. Uključena je u cenu ulara.

Ulari su praktični kada vodite telad. Ukoliko ih premeštate često po štali, ili ih vodite na izložbu/sajam, dovoljno je da zakačite za D alku lanac ili kanap. Ular nije toliko zgodan za vezani sistem držanja. Tada ipak preporučujemo korišćenje ogrlica za teladi. U ponudi imamo samo ogrlice, kao i ogrlice sa lancem.  Ukoliko su telad u slobodnom ispustu, onda im ular ne predstavlja smetnju ni prilikom ishrane ni kretanja, tako da ga ne morate ni skidati sa njih.

U ponudi imamo veće ulare za goveda.

Avita Poljska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Ular za telad“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button