Ular za goveda

1.100 RSD

Ular za goveda: ular je napravljen od upletenih najlonskih vlakana plavo-bele boje. Namenjen je za lakše vođenje krava i mladih bikova. Ima D alku na sebi.

Нема на залихама

Опис

Ular za goveda: ular je napravljen od upletenih najlonskih vlakana plavo-bele boje. Namenjen je za lakše vođenje krava i mladih bikova.

Materijal od kog je napravljen ular za goveda je fino obrađen. Ne grebe i ne oštećuje kožu goveda. Ima podešavajući kaiš koji ide oko glave. Kaiš ima prošiveno kožno ojačanje oko kopči, kako se kaiš ne bi habao. Ukupna dužina kaiša je oko 100+ 35cm (deo gde se nalazi kopča).

Kaiš oko nosa takođe ima podešavajuću dužinu. Dužina kaiša je oko 60+ 40cm (deo gde se nalazi kopča). Kaiš ima prošiveno kožno ojačanje oko kopčanja, kako se ne bi habao. Na delovima gde se spaja sa drugim kaišem je duplo prošiveno, tako da je ular jak i pouzdan. Na sebi ima ovalnu kariku koja omogućava dodatno podešavanje kaiša. Takođe, D alka se nalazi na donjem kaišu. Uključena je u cenu ulara.

Ulari su praktični za lakše vođenje goveda. Ukoliko ih premeštate često po štalama, ili ih vodite na izložbu/sajam, dovoljno je da zakačite za D alku lanac ili kanap. Ular nije toliko zgodan za vezani sistem držanja. Tada ipak preporučujemo korišćenje ogrlica za goveda. U ponudi imamo ogrlice različitih dužina- 130cm i 150cm, kao i ogrlice sa dvostrukim lancem u dve dužine- isto od 130cm i 150cm.  Ukoliko su goveda u slobodnom ispustu, onda im ular ne predstavlja smetnju ni prilikom ishrane ni kretanja, tako da ga ne morate ni skidati sa njih.

U ponudi imamo i manje ulare za telad.

Avita Poljska

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Ular za goveda“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button