Ukalflex ušne markice prazne

1.000 RSD 1.900 RSD

Ukalflex ušne markice prazne: ušne markice napravljene od plastike. Dolaze u pakovanju od 20 komada. Dolaze u manjim i većim dimenzijama.

Шифра производа: - Категорије: , , Ознаке: , , ,

Опис

Ukalflex ušne markice prazne: ušne markice napravljene od plastike. Dolaze u pakovanju od 20 komada. Dimenzije manjih markica su 35x38mm, većih 71x63mm.

Markice služe za internu identifikaciju životinja. Obeležavanje životinja se preporučuje iz više razloga. Time olakšavate sebi praćenje ukupnog broja životinja na gazdinstvu. Lakše je upisati i pratiti okot životinje, te pratiti ako ima rizik od naslednih bolesti. Vođenjem dokumentacije po oznaci pratite ceo životni vek grla. Kako biste odmah po jagnjenju/jarenju/prašenju mogli obeležiti i upisati životinje, neophodno je da nabavite i klešta.

Ukalflex ušne markice prazne nemaju na sebi nikakvu oznaku, tako da možete koristiti svoj sistem upisivanja. Osim u žutoj boji, nekad ih imamo i u drugim bojama. U ponudi imamo namenske crne markere- flomastere za pisanje po markici.

U ponudi imamo i ušne markice za obeležavanje koje su numerisane i u različitim bojama. Ako Vam je lakše, možete kombinovati po bojama da pratite krvne linije. Svakako preporučujemo da napravite svoj sistem obeležavanja.

U ponudi imamo više vrsta klešta za ove ušne markice- imamo aluminijumska lagana klešta i klešta proizvođača Kerbl Nemačka. Možemo da Vam ponudimo i privremene markice za obeležavanje, koje se postavljaju sa kleštima bez igle. Njih isto imamo u ponudi dva modela- jedan je od proizvođača Ukal Francuska, a drugi proizvođača Kerbl Nemačka.

Ukoliko Vam treba lakše obeležavanje tokom vakcinacija i pregleda, u ponudi imamo sprejeve za obeležavanje, kao i krede u raznim bojama.

Додатне информације

Veličina

male, velike

Dostupne boje

, ,

Brand

Ukal

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Ukalflex ušne markice prazne“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button