Ukalflex ušne markice žute prazne

1.000 RSD

Ukalflex ušne markice žute prazne: ušne markice napravljene od plastike. Žute su boje, dolaze u pakovanju od 20 komada. Dimenzije markice su 35x38mm.

Opis

Ukalflex ušne markice žute prazne: ušne markice napravljene od plastike. Žute su boje, dolaze u pakovanju od 20 komada. Dimenzije markice su 35x38mm.

Markice služe za internu identifikaciju životinja. Obeležavanje životinja se preporučuje iz više razloga. Time olakšavate sebi praćenje ukupnog broja životinja na gazdinstvu. Lakše je upisati i pratiti okot životinje, te pratiti ako ima rizik od naslednih bolesti. Vođenjem dokumentacije po oznaci pratite ceo životni vek grla. Kako biste odmah po jagnjenju/jarenju/prašenju mogli obeležiti i upisati životinje, neophodno je da nabavite i klešta.

Ukalflex ušne markice žute prazne nemaju na sebi nikakvu oznaku, tako da možete koristiti svoj sistem upisivanja.

U ponudi imamo i ušne markice za obeležavanje koje su numerisane i u različitim bojama. Ako Vam je lakše, možete kombinovati po bojama da pratite krvne linije. Svakako preporučujemo da napravite svoj sistem obeležavanja.

U ponudi imamo više vrsta klešta za ove ušne markice- imamo aluminijumska lagana klešta i klešta proizvođača Kerbl Nemačka. Možemo da Vam ponudimo i privremene markice za obeležavanje, koje se postavljaju sa kleštima bez igle. Njih isto imamo u ponudi dva modela- jedan je od proizvođača Ukal Francuska, a drugi proizvođača Kerbl Nemačka.

Ukoliko Vam treba lakše obeležavanje tokom vakcinacija i pregleda, u ponudi imamo sprejeve za obeležavanje, kao i krede u raznim bojama.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ukalflex ušne markice žute prazne“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button