Tvrda četka za konje Wahl

1.200 RSD

Tvrda četka za konje Wahl: tvrda četka za timarenje konja i goveda. Četka koja skida blato i stvrdnutu prljavštinu. Koristiti u kombinaciji sa mekanom četkom.

Опис

Tvrda četka za konje: Četka sa tvrdim čekinjama namenjena za timarenje konja i goveda. Tvrda četka se koristi samo za skidanje blata i prljavštine sa površinskog sloja dlake. Prilikom timarenja, preporučuje se da se uvek počinje sa tvrdom četkom.

Nipošto je ne treba koristiti na osetljivim delovima kao što su: glava, trbuh i unutrašnja strana nogu. Takođe, ne treba je koristiti za grivu i rep jer kida dlaku. Eventualno, možete preći preko dlaka laganim pokretom pre češlja kako biste skinuli višak blata. Tvrda četka za konje se koristi pre mekane četke, koja skida višak dlaka. Ukoliko mislite da nije bilo dovoljno samo korišćenje mekane četke, možete nakon nje koristiti i neku od češagija.

Konji koji su slobodni na ispaši od proleća do kasne jeseni ne zahtevaju konstantnu negu dlake. Zahtevaju pažnju naravno, ali u prirodu mogu nešto i sami za sebe da urade. Valjanjem po travi će skinuti višak znoja. Češanjem o živu ogradu će skinuti višak dlake. Kad god žele mogu se češati među sobom. Ali, grla koja su u štali zahtevaju stalno timarenje.

U proseku pola sata dnevno odvojeno za negu konja je dovoljno, ali čak i 45 minuta dnevno je cifra koja se spominje da je neophodna kako bi se odradio posao kako treba. Za negu dlake konja Vam je neophodno:tvrda četka, meka četka, metalna češagija, plastična četka, češalj za rep i grivu, pamučna krpa i sunđer.

Proizvodi Wahl.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Tvrda četka za konje Wahl“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button