Tvrda četka za konje i goveda

800 RSD

Tvrda četka za konje i goveda: četka sa 6 redova čekinja.Četka dimenzija 24x10cm. Kerbl Nemačka

Opis

Tvrda četka za konje i goveda: Ova četka ima 6 redova tvrdih čekinja, napravljene od najlona. Dimenzija četke je 24 cm dužine x 10 cm širine. Držač četke je napravljen od drveta, sa umetnutom trakom za ruku.

Konji koji su slobodni na ispaši od proleća do kasne jeseni ne zahtevaju konstantnu negu dlake. Zahtevaju pažnju naravno, ali u prirodu mogu nešto i sami za sebe da urade. Valjanjem po travi će skinuti višak znoja. Češanjem o živu ogradu će skinuti višak dlake. Ali, grla koja su u štali zahtevaju stalno timarenje.

U proseku pola sata dnevno odvojeno za negu konja je dovoljno, ali čak i 45 minuta dnevno je cifra koja se spominje da je neophodna kako bi se odradio posao kako treba. Za negu dlake konja Vam je neophodno:tvrda četka, meka četka, metalna češagija, plastična četka, češalj za rep i grivu, pamučna krpa i sunđer.

Tvrda četka za konje i goveda se koristi za skidanje blata i prljavštine sa površinskog sloja dlake. Nipošto je ne treba koristiti na osetljivim delovima kao što su: glava, trbuh i unutrašnja strana nogu. Takođe, ne treba je koristiti za grivu i rep jer kida dlaku. Eventualno, možete preći preko dlaka laganim pokretom pre češlja kako biste skinuli višak blata.

Posle tvrde četke, ukoliko niste zadovoljni količinom skinute dlake, možete koristiti neku od češagija. Zatim, treba koristiti mekanu četku kako bi se bolje skinuo višak dlaka jačim pritiskom. Rep i grivu tretirajte posebnim češljem.

Kerbl Nemačka

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tvrda četka za konje i goveda“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button