Tvrda četka sa žičanim jezgrom

1.500 RSD

Tvrda četka sa žičanim jezgrom: četka sa 9 redova čekinja. Četka za timarenje konja i goveda. Kerbl Nemačka

Опис

Tvrda četka sa žičanim jezgrom: Ova četka ima 9 redova čekinja, od kojih je 7 napravljeno od mesingane žice, a 2 spoljna reda od najlona. Dimenzije četke su 21,5cm dužine x 10 cm širine. Držač četke je lakirano drvo, sa nameštenom kožnom trakom za ruku.

Konji koji su slobodni na ispaši od proleća do kasne jeseni ne zahtevaju konstantnu negu dlake. Zahtevaju pažnju naravno, ali u prirodu mogu nešto i sami za sebe da urade. Valjanjem po travi će skinuti višak znoja. Češanjem o živu ogradu će skinuti višak dlake. Ali, grla koja su u štali zahtevaju stalno timarenje.

U proseku pola sata dnevno odvojeno za negu konja je dovoljno, ali čak i 45 minuta dnevno je cifra koja se spominje da je neophodna kako bi se odradio posao kako treba. Za negu dlake konja Vam je neophodno:tvrda četka, meka četka, metalna češagija, plastična četka, češalj za rep i grivu, pamučna krpa i sunđer.

Tvrda četka sa žičanim jezgrom se koristi samo za skidanje blata i prljavštine sa površinskog sloja dlake. Nipošto je ne treba koristiti na osetljivim delovima tela, kao što su: glava, trbuh i unutrašnji delovi nogu. Takođe, ne treba je koristiti za grivu i rep jer kida dlaku. Eventualno, možete preći preko dlaka laganim pokretom pre češlja kako biste skinuli višak blata.

Posle tvrde četke, treba koristiti mekanu četku kako bi se bolje skinuo višak dlaka jačim pritiskom sa celog tela.

Kerbl Nemačka

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Tvrda četka sa žičanim jezgrom“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top Call Now Button